Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenDe Testende Uitrustingen van de huisvruchtbaarheid

Gouden Colloïdaal van de de Vroege Opsporingszwangerschap van HCG van de de Testuitrusting het Serumspecimen 25ng/Ml

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Orient New Life Medical Co.,Ltd. certificaten
China Orient New Life Medical Co.,Ltd. certificaten
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

Gouden Colloïdaal van de de Vroege Opsporingszwangerschap van HCG van de de Testuitrusting het Serumspecimen 25ng/Ml

Gold Colloidal HCG Early Detection Pregnancy Test Kit Serum Specimen 25ng/Ml
Gold Colloidal HCG Early Detection Pregnancy Test Kit Serum Specimen 25ng/Ml Gold Colloidal HCG Early Detection Pregnancy Test Kit Serum Specimen 25ng/Ml Gold Colloidal HCG Early Detection Pregnancy Test Kit Serum Specimen 25ng/Ml

Grote Afbeelding :  Gouden Colloïdaal van de de Vroege Opsporingszwangerschap van HCG van de de Testuitrusting het Serumspecimen 25ng/Ml Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO13485, CE,FDA
Modelnummer: Strook
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 20000pcs
Prijs: USD0.10-USD0.25
Verpakking Details: 1pc/pouch, 25pcs/box
Levertijd: 20-30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000000pcs/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Categorie: De test van de HUISvruchtbaarheid Formaat: Cassette
Specimen: Serum/urine Testende Tijd: 5-15 minuten
Houdbaarheidsperiode: 24 maanden Toepassing: HCG-het huis van de Zwangerschapstest
Snijd af: 25ng/ml
Hoog licht:

de vrouwelijke uitrusting van de vruchtbaarheidstest

,

de betrouwbare uitrusting van de zwangerschapstest

De hoge van de het Serumtest van de Nauwkeurigheidshcg Zwangerschap van de het Huisvruchtbaarheid Testende Uitrustingen, gouden colloïdaal methodeurine/serumspecimen

 

 

 

BESTEMMING:

 

hCG is Één de Testcassette van de Stapzwangerschap (Urine/Serum) snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van menselijke chorionic gonadotropin (hCG) in urine of serum aan hulp in vroege detectionofpregnancy.

 

 

SAMENVATTING:

 

 

Menselijke die chorionic gonadotropin (hCG) is een glycoproteïnehormoon door de ontwikkelende moederkoek kort na bemesting wordt geproduceerd. In normale zwangerschap, hCG kan in zowel urine als serum of plasma zodra 7 tot 10 dagen na conceptie worden ontdekt. hCG blijven de niveaus toenemen zeer snel, vaak overschrijdend 100mIU/ml door de eerste gemiste menstruele periode, en een hoogtepunt bereikend in de 100,000-200,000mIU/ml-waaier ongeveer 10-12 weken in zwangerschap. De verschijning van hCG in zowel de urine als serum of plasma spoedig na conceptie, en zijn verdere snelle stijging van concentratie tijdens de vroege gestational groei, maken tot het een uitstekende teller voor de vroege opsporing van zwangerschap. De snelle de Testcassette van de hCGzwangerschap is een snelle test die kwalitatief de aanwezigheid van hCG in urine of serum of plasmaspecimen bij de gevoeligheid van 25mIU/ml ontdekt. De test gebruikt een combinatie monoclonal en polyclonal antilichamen om opgeheven niveaus van hCG in urine of serum of plasma selectief te ontdekken. Op het niveau van geëiste gevoeligheid, toont de Snelle de Testcassette van de hCGzwangerschap geen cross-reactivity interferentie van de structureel verwante glycoproteïnehormonen hFSH, hLH en hTSH op hoge fysiologische niveaus.

 

 

TESTprocedure

 


1. Breng de zak aan kamertemperatuur (15-30℃) alvorens het te openen. Verwijder de cassette uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.

 

2. Plaats de cassette op een schone en niveauoppervlakte. Houd verticaal het druppelbuisje en breng 3 volledige dalingen van urine of serum of plasma (ongeveer 120ul) goed naar het specimen van de cassette over, en begin dan de tijdopnemer. Vermijd goed opsluitend luchtbellen in het specimen. Zie hieronder illustratie.

 

3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees het resultaat 3 minuten wanneer het testen van een urinespecimen, of 5 minuten wanneer het testen van een serum of plasmaspecimen.

 

 

INTERPREATION VAN RESULTAAT:

 

POSITIEF: Twee verschillende rode lijnen verschijnen. Één lijn zou in andanotherlineshouldbeinthetestregion van het controlegebied (C) moeten zijn (T).

 

VERBIED: Één rode lijn verschijnt in het controlegebied (c). Geen duidelijke redorpinklineappearsinthetestregion.

 

ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe teststrook. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

 

BEPERKINGEN:

 

 

  1. Aangezien het met om het even welke diagnostische procedure is, zou een bevestigde zwangerschapsdiagnose slechts door een arts moeten worden gemaakt na de evaluatie van alle klinische en laboratoriumbevindingen.
  2. Als een urinesteekproef te verdund is (d.w.z. het lage soortelijke gewicht) het kan een representatief niveau van hCG niet bevatten. Als de zwangerschap nog wordt verdacht, zou een ander urinespecimen moeten 48 uur later worden verzameld en worden getest.
  3. De lage concentratie van hCG in een zeer vroege zwangerschap kan een negatief resultaat geven. In dit geval, zou een ander specimen moeten minstens 48 uur later worden verkregen en worden getest.
  4. De opgeheven niveaus van hCG kunnen door een paar voorwaarden buiten zwangerschap worden veroorzaakt. Daarom. de aanwezigheid van hCG in urinespecimen niet moeten zou worden gebruikt om zwangerschap te diagnostiseren tenzij deze voorwaarden zijn uitgesloten.
  5. Een normale zwangerschap kan niet van een ectopische die zwangerschap worden onderscheiden op hCGniveaus alleen ook wordt gebaseerd, kan de spontane mislukking verwarring veroorzaken in het interpreteren van testresultaten.
  6. Steriliteitsbehandelingen, op hCG worden gebaseerd die. kan valse resultaten veroorzaken. Raadpleeg uw arts

 

 

MENGENDE SUBSTANTIES.

 

 

SUBSTANTIE   CONCENTRATIE
Acetaminophen 20 mg/ml
   
Acetylsalicylic Zuur 20 mg/ml
     
Ascorbinezuur   20 mg/ml
     
Atropine   20 mg/ml
     
Bilirubine (serum) Bilirubine 40 mg/dL
(urine)   2 mg/dL
Cafeïne   20 mg/ml
     
Gentisic Zuur   20 mg/ml
     
Glucose   2 g/dL
     
Hemoglobine   1 mg/dL
   
Triglyceride (serum) 1200 mg/dL
     

 

ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact: Jerry Meng
E-mail: Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel. +86 18657312116
SKYPE enetjerry

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Tel.: +8618657312116

Direct Stuur uw aanvraag naar ons