Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenDe Test van de tumorteller

Goede de Tellerstest 2,0 Ng/ml van Gevoeligheidskanker voor Prostate Specifiek Antigeen

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Orient New Life Medical Co.,Ltd. certificaten
China Orient New Life Medical Co.,Ltd. certificaten
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

Goede de Tellerstest 2,0 Ng/ml van Gevoeligheidskanker voor Prostate Specifiek Antigeen

Good Sensitivity Cancer Marker Test  2.0 Ng/ml For Prostate Specific Antigen
Good Sensitivity Cancer Marker Test  2.0 Ng/ml For Prostate Specific Antigen Good Sensitivity Cancer Marker Test  2.0 Ng/ml For Prostate Specific Antigen

Grote Afbeelding :  Goede de Tellerstest 2,0 Ng/ml van Gevoeligheidskanker voor Prostate Specifiek Antigeen Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO13485,CE
Modelnummer: Cassette
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 5000pcs
Prijs: USD0.5-USD2
Verpakking Details: 1pc/pouch, 25pcs/box
Levertijd: 20-30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000000pcs/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Methode: Colloïdaal goud Formaat: Cassette/Strook
Specimen: wb/Serum/Plasma Testende Tijd: 5-15 minuten
Houdbaarheidsperiode: 24 maanden Toepassing: Prostate specifiek antigeengebruik
Nauwkeurigheid: 98.93%
Hoog licht:

de uitrusting van de kankertest

,

de test van de kankerteller

De goede van het de Tellers Prostate specifieke antigeen van de gevoeligheidstumor snelle test van (PSA), 4mm Strook, bloedonderzoek

 

PSA Snelle Diagnostische teststrook

 

 

Bestemming:

 

 

De PSA Snelle Test is zijstroom chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van prostate specifiek antigeen (PSA) in menselijk serum of plasma op een afgesneden niveau van 2,0 ng/mL. Het is bedoeld om als onderzoekstest en als hulp in de diagnose van prostate kanker worden gebruikt. Om het even welk reactief specimen met de PSA Snelle Test moet met alternatieve testmethode en klinische bevindingen worden bevestigd.

 

 

SAMENVATTING:

 

 

PSA is een serine protease met een molecuulgewicht ongeveer 34.000 daltons die 7%-koolhydraat in gewicht bevatten. PSA is immunologisch specifiek voor prostaatweefsel, die in normaal, goedaardige hyperplasic, in kwaadaardig prostate weefsel, in metastatisch prostate carcinoom, en in prostate vloeibaar en rudimentair plasma weggaan. PSA is niet aanwezig in een andere normale weefsels.

 

De opgeheven serumpsa concentratie is gemeld in patiënten met prostate kanker, goedaardige prostate hypertrofie, of ontstekingsvoorwaarden van andere aangrenzende genitourinary weefsels, maar niet in blijkbaar gezonde mannen, mannen met niet prostate carcinoom, blijkbaar gezonde vrouwen, of vrouwen met kanker. De studies hebben gesuggereerd dat het serum PSA één van de nuttigste tumortellers in oncologie is. PSA de metingen kunnen vroege prostate kankeropsporing verbeteren wanneer gecombineerd met digitaal rectaal onderzoek (DRE). Het kan ook dient als nauwkeurige teller voor de beoordeling van van reactie op de behandeling van prostate kanker. Daarom kan de meting van serumpsa concentratie een belangrijk hulpmiddel in controlerende patiënten met prostate kanker en zijn in het bepalen van de potentiële en daadwerkelijke doeltreffendheid van chirurgie of andere therapie.

 

 

Testprincipe:

 

 

De PSA Snelle Test is zijstroom chromatografische immunoassay. De testcassette bestaat uit: 1) Bourgondië kleurde verenigd stootkussen die antilichaam anti-PSA bevatten die met colloïdegoud wordt vervoegd (PSA antilichamenstamverwanten), 2) een strook van het nitrocellulosemembraan een testband (t-band) bevatten en een controle die verbinden (c-band). De t-band is pre-coated met polyclonal antilichaam anti-PSA, en de c-band is pre-coated met het antilichaam van IgG van de geit anti-muis.

 

Wanneer een adequaat volume van testspecimen in de steekproef goed van de testcassette wordt uitgedeeld, migreert het specimen door capillaire actie over de testcassette. Opgeheven PSA zal als huidig in het specimen aan de PSA antilichamenstamverwanten binden. Immunocomplex wordt dan gevangen op het membraan die door de pre-coated antilichamen anti-PSA, een Bourgondië gekleurde t-band vormen, die op een PSA positief testresultaat wijzen.

Het ontbreken van de t-band stelt een negatief resultaat voor. De test bevat een interne controle (c-band) die een Bourgondië gekleurde band van immunocomplex van geit antimouse het igG-Goud van IgG/van de muis zou moeten tentoonstellen stamverwant ongeacht kleurenontwikkeling in de t-band. Anders, is het testresultaat ongeldig en het specimen moet met een ander apparaat worden opnieuw getest.

 

 

TESTprocedure

 

 

 

Stap 1: Breng de specimen en testcomponenten aan kamertemperatuur indien gekoeld of bevroren. Meng goed het specimen voorafgaand aan analyse zodra ontdooid.

 

Stap 2: Wanneer klaar te testen, de zak te openen bij de inkeping en apparaat te verwijderen. Plaats het testapparaat op een schone, vlakke oppervlakte.

 

Stap 3: Ben zeker om het apparaat met het aantal van identiteitskaart van het specimen te etiketteren.

 

Stap 4: Vul het plastic druppelbuisje met het specimen. Houdend het druppelbuisje verticaal, deel 23 dalingen (ongeveer 60 - 90 µL) van specimen in de steekproef uit goed ervoor zorgend dat er geen luchtbellen zijn.

 

Goede de Tellerstest 2,0 Ng/ml van Gevoeligheidskanker voor Prostate Specifiek Antigeen 0

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

POSITIEF: * Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn.

 

*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal afhankelijk van de concentratie van TP-antilichamen huidig in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) als positief moeten worden beschouwd.

 

VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t).

 

ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

 

PRESTATIESkarakters:

 

 

Gevoeligheid en Specificiteit

 

De PSA Snelle Testcassette (Geheel bloed /Serum /Plasma) is getest met een belangrijke commerciële PSA EIA Test gebruikend klinische steekproeven.

 

 

Methode EIA Totale Resultaten
PSA Snelle Testcassette Resultaten Positief Verbied
Positief 205 3 208
Verbied 2 351 353
Bedraag Resultaten 207 354 561

 

 

Relatieve Gevoeligheid: 99.0% (95%CI: *96.6%-99.9%) *Confidenceintervallen

 

Relatieve Specificiteit: 99.2% (95%CI: *97.5%-99.8%)

 

Algemene nauwkeurigheid: 99.1% (95%CI: *97.9%-99.7%)

 

 
ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact: Jerry Meng
E-mail: Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel. +86 18657312116
SKYPE enetjerry

 

 

 

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Tel.: +8618657312116

Direct Stuur uw aanvraag naar ons