Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenHartBloedonderzoeken

4mm Cassette HartBloedonderzoeken Afgesneden 1ng/Ml, Bloedonderzoeken voor Hartgezondheid 

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Orient New Life Medical Co.,Ltd. certificaten
China Orient New Life Medical Co.,Ltd. certificaten
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

4mm Cassette HartBloedonderzoeken Afgesneden 1ng/Ml, Bloedonderzoeken voor Hartgezondheid 

4mm Cassette Cardiac Blood Tests Cut - Off 1ng/Ml , Blood Tests For Heart Health
4mm Cassette Cardiac Blood Tests Cut - Off 1ng/Ml , Blood Tests For Heart Health 4mm Cassette Cardiac Blood Tests Cut - Off 1ng/Ml , Blood Tests For Heart Health

Grote Afbeelding :  4mm Cassette HartBloedonderzoeken Afgesneden 1ng/Ml, Bloedonderzoeken voor Hartgezondheid  Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO13485,CE
Modelnummer: Cassette
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 5000pcs
Verpakking Details: 1pc/pouch, 25pcs/box
Levertijd: 20-30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000000pcs/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Categorie: hart Formaat: Apparaat
Specimen: WB/S/P Testende Tijd: 10-15 minuten
Houdbaarheidsperiode: 24 maanden Toepassing: cTnl test
Nauwkeurigheid: 99.1%
Hoog licht:

hartkwaalbloedonderzoek

,

kenmerkende harttests

Hoge Gevoeligheidstroponine I hartbloedonderzoek, professioneel gebruik, 4mm cassette, sneed 1ng/ml af

 

 

Bestemming:

 

Troponine I Snel Testapparaat (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is snelle, twee-plaats sandwichimmunoassay voor de opsporing van menselijke harttroponine I (cTnI) niveaus in menselijk geheel bloed.

 

 

Samenvatting:

 

Ontdekt door Ebashi, zijn de Troponine regelgevende proteïnen in hartspier die de interactie tussen actin en myosin, tijdens de calcium-bemiddelde samentrekking van hartspier moduleren. Drie verschillende weefsel-specifieke isoforms van Troponine ben ik geïdentificeerd, twee in skeletachtige spier en in hartspier. Hartisoform van Troponine I (cTnI) heeft een extra opeenvolging van 31 aminozuren op het eindeind van N dat van hartspecificiteit, met een molecuulgewicht van kDa 22,5 rekenschap geeft. Deze absolute specificiteit van Troponine I voor hartweefsel maakt het biomarker voor myocardiale verwonding ideaal. De klinische studieresultaten hebben aangetoond dat de opgeheven niveaus van harttroponine I (cTnI) opspoorbaar in bloedstroom binnen 4 tot 6 uren na het begin van borstpijn zijn, piekconcentratie in ongeveer 12 uren bereiken en opgeheven 3-10 dagen na scherp myocardiaal infarct blijven. Aldus voldoet harttroponine I (cTnI) aan al criterium bepaald door Nationale Academie van Klinische Biochemie (NACB) voor een ideale hartbiomarker in vroege identificatie en risicogelaagdheid van patiënten met borstpijn suggestief van ischemie en identificatie van patiënten die na infarct voorstellen.

 

 

Testprincipe:

 

Troponine I Snel Testapparaat gebruikt het principe van immunochromatography, met unieke twee-plaats sandwichimmunoassay op een nitrocellulosemembraan. Het verenigde stootkussen bevat twee component-monoclonal anti -anti-cTnI vervoegd aan colloïdaal die goud en konijn IgG aan colloïdaal goud wordt vervoegd. Als test vloeit de steekproef door de membraanassemblage van het apparaat, het hoogst specifieke anti-anti-cTnIantilichaam - colloïdale gouden verenigde complexen met cTnI in de steekproef en reizen op het membraan toe te schrijven aan capillaire actie samen met konijn igG-Colloïdale gouden stamverwant. Deze steekproef gaat verder op het membraan naar het testgebied (t) waar het door een ander specifiek antidieantilichaam geïmmobiliseerd wordt op het membraan met een laag dat wordt bedekt dat tot de vorming van een roze-purpere band leidt. Een opspoorbare gekleurde band wordt gevormd als cTnI het niveau aan of groter gelijk is dan 0,3 ng/ml. Het ontbreken van deze gekleurde band in het testgebied wijst cTnI op concentratie < 0="">

 

 

 

SPECIMENinzameling EN VOORBEREIDING

 

  1. WB gebruikt menselijk geheel bloed als specimen.
  2. Geen speciale voorbereiding van de patiënt is noodzakelijk voorafgaand aan specimeninzameling door goedgekeurde technieken.
  3. Vers anticoagulated geheel bloed zou moeten als testspecimen worden gebruikt. Het EDTA of de Heparine of het oxalaat kunnen als geschikt antistollingsmiddel worden gebruikt.
  4. Het gehele bloed zou onmiddellijk moeten worden gebruikt en zou niet moeten worden bevroren. Gebruik haemolysed niet, klonterde of vervuilde geheel bloedspecimens.

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

POSITIEF: * Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn.

 

*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal afhankelijk van de concentratie van TP-antilichamen huidig in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) als positief moeten worden beschouwd.

 

VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t).

 

ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

 

4mm Cassette HartBloedonderzoeken Afgesneden 1ng/Ml, Bloedonderzoeken voor Hartgezondheid  0

 

PRESTATIESkarakters:

 

 

Gevoeligheid en Specificiteit

 

Troponine I Snel Testapparaat (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is geëvalueerd met een belangrijke commerciële cTnIeia test gebruikend klinische specimens. De resultaten tonen aan dat de gevoeligheid van Troponine I Snel Testapparaat (Geheel Bloed/Serum/Plasma) 98,3% is en de specificiteit is 98,4% met betrekking tot de belangrijke EIA test.

 

Troponine I Snel Testapparaat versus EIA

 

Methode EIA Test

Totaal

Resultaten

Troponine I Snel Testapparaat Resultaten Positief Verbied
Positief 113 6 119
Verbied 2 493 495
Bedraag Resultaten 115 499 614

 

Relatieve Gevoeligheid: 98.3% (93.9%-99.8%) *

 

Relatieve Specificiteit: 98.4% (97.4%-99.6%) *

 

Nauwkeurigheid: 98.7% (97.5%-99.4%) *

*95% Betrouwbaarheidsinterval

 

 

 
ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact: Jerry Meng
E-mail: Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel. +86 18657312116
SKYPE enetjerry

 

 

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Tel.: +8618657312116

Direct Stuur uw aanvraag naar ons