Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenDruggebruik Testuitrusting

Druggebruik strook van de de BAR (Barbituraten) de Snelle Diagnostische test van de Testuitrusting, de test van de urinedrug, sneed 300ng/ml af

Certificaat
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

Ik ben online Chatten Nu

Druggebruik strook van de de BAR (Barbituraten) de Snelle Diagnostische test van de Testuitrusting, de test van de urinedrug, sneed 300ng/ml af

China Druggebruik strook van de de BAR (Barbituraten) de Snelle Diagnostische test van de Testuitrusting, de test van de urinedrug, sneed 300ng/ml af leverancier
Druggebruik strook van de de BAR (Barbituraten) de Snelle Diagnostische test van de Testuitrusting, de test van de urinedrug, sneed 300ng/ml af leverancier Druggebruik strook van de de BAR (Barbituraten) de Snelle Diagnostische test van de Testuitrusting, de test van de urinedrug, sneed 300ng/ml af leverancier

Grote Afbeelding :  Druggebruik strook van de de BAR (Barbituraten) de Snelle Diagnostische test van de Testuitrusting, de test van de urinedrug, sneed 300ng/ml af

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO13485, CE
Modelnummer: Strook

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 5000pcs
Prijs: USD0.5-USD5
Verpakking Details: 1pc/pouch, 25pcs/box
Levertijd: 20-30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000000pcs/maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Categorie: De uitrusting van de drugtest Formaat: Strook
Specimen: Urine Testende Tijd: 5-15 minuten
Houdbaarheidsperiode: 24 maanden Toepassing: BAR
Snijd af: 300ng/ml

Druggebruik strook van de de BAR (Barbituraten) de Snelle Diagnostische test van de Testuitrusting, de test van de urinedrug, sneed 300ng/ml af

 

Productnaam

 
De Barbituraten Snelle Diagnostische test van de BAR Snelle Kenmerkende Test
Specimen: Urine
 
Bestemming
 
 
De barbituraten zijn centraal zenuwstelselkalmeringsmiddelen. Zij worden gebruikt therapeutisch als kalmerende middelen, slaapmiddelen, en middelen tegen stuipen. De barbituraten worden bijna altijd genomen mondeling als capsules of tabletten. De gevolgen lijken op die van intoxicatie met alcohol. Het chronische gebruik van Barbituraten leidt tot tolerantie en fysieke afhankelijkheid. De korte die acterenbarbituraten bij 400 mg/dag 2-3 maanden worden genomen veroorzaken klinisch een aanzienlijke mate van fysieke afhankelijkheid. De ontwenningsverschijnselen tijdens periodes van drugonthouding kunnen worden ervaren genoeg streng zijn om dood te veroorzaken die. Slechts wordt een kleine hoeveelheid (minder dan 5%) meeste Barbituraten afgescheiden onveranderd in de urine. De opsporingsperiode voor de Barbituraten in de urine is 4-7 days.1
BAR Één de Teststrook van Stapbarbituraten (Urine) is een snelle test van het urineonderzoek die zonder het gebruik van een instrument kan worden uitgevoerd. De test gebruikt een monoclonal antilichaam om opgeheven niveaus van Barbituratess in urine selectief te ontdekken. BAR Één de Teststrook van Stapbarbituraten (Urine) levert een positief resultaat op wanneer Barbituratess in urine 300 ng/mL overschrijdt
 

Parameter Kalibermeter Snijd af (ng/mL)
BAR (Barbituraten) Secobarbital 300

 
 
Testprincipe
 
BAR Één de Teststrook van Stapbarbituraten (Urine) is snelle chromatografische die immunoassay op het principe van concurrerende band wordt gebaseerd. De drugs die in het urinespecimen aanwezig kunnen zijn concurreren met de drugstamverwant voor bandplaatsen op het antilichaam.
Tijdens het testen, migreert een urinespecimen omhoog door capillaire actie. De barbituraten, als huidig in het urinespecimen onder 300 ng/mL, zullen niet de bandplaatsen van antilichaam-met een laag bedekte deeltjes in de teststrook verzadigen. De antilichaam-met een laag bedekte deeltjes zullen dan gevangen worden door geïmmobiliseerde Barbituratenstamverwant en een zichtbare rassenbarrière zal in het gebied van de testlijn verschijnen. De rassenbarrière zal zich niet in het gebied vormen van de testlijn als het Barbituratenniveau 300 ng/mL overschrijdt omdat het alle bandplaatsen van anti-barbituratenantilichamen zal verzadigen.
Een drug-positief urinespecimen zal geen rassenbarrière in het gebied van de testlijn produceren, terwijl een drug-negatief urinespecimen of een specimen die een drug in een concentratie bevatten afgesneden minder dan een rassenbarrière in het gebied van de testlijn zal produceren. Om als procedurecontrole te dienen, zal een rassenbarrière altijd bij het gebied van de controlelijn schijnen erop wijzen, die dat het juiste volume van specimen is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen.
 
 
AANWIJZINGEN VOOR
 
Breng v3o3or gebruik tests, specimens, en/of controles aan kamertemperatuur (15-30°C).
Verwijder de test uit zijn verzegelde zak, en plaats het op een schone, niveauoppervlakte. Etiketteer de test met patiënt of controleidentificatie. Voor beste resultaten, zou de analyse binnen één uur moeten worden uitgevoerd.
 
Gebruikend de verstrekte beschikbare pipet, breng 3 dalingen van specimen (ongeveer 120 µL) goed naar het specimen (s) van het apparaat over en begin de tijdopnemer.
 
Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s), en voeg geen oplossing aan het resultaatgebied toe.
Aangezien de test begint te werken, zal de kleur over het membraan migreren.
 
Wacht op de gekleurde band te verschijnen. Het resultaat zou 5 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet het resultaat na 8 minuten
 
 
INTERPRETATIE VAN RESULTATEN
 
 
VERBIED: * Een rassenbarrière verschijnt in het Controlegebied (c) en verschijnt de rassenbarrières in het Testgebied (t). Dit negatieve resultaat betekent dat de concentraties in de urinesteekproef onder de aangewezen afgesneden niveaus voor een bepaalde geteste drug zijn.
 
*NOTE: De schaduw van de rassenbarrières in het Testgebied (t) kan variëren. Het resultaat zou als negatief moeten worden beschouwd wanneer er zelfs een vage lijn is.
 
POSITIEF: Een rassenbarrière verschijnt in het Controlegebied (c) en GEEN lijn verschijnt in het Testgebied (t). Het positieve resultaat betekent dat de drugconcentratie in de urinesteekproef groter is dan aangewezen afgesneden voor een specifieke drug.
 
ONGELDIG: Geen lijn verschijnt in het Controlegebied (c). Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de Controlelijn. Lees opnieuw de richtingen en herhaal de test met een nieuwe testkaart. Als het resultaat nog ongeldig is, contacteer uw fabrikant.
 
 
KWALITEITSCONTROLE
 
Een procedurecontrole is inbegrepen in de test. Een lijn die in het controlegebied verschijnen
(c) wordt beschouwd als een interne procedurecontrole. Het bevestigt voldoende specimenvolume, het adequate membraan wicking en correcte proceduretechniek.
De controlenormen worden niet voorzien van deze uitrusting. Nochtans, adviseert men dat de positieve en negatieve controles als good laboratory practice worden getest om de testprocedure te bevestigen en juiste testprestaties te verifiëren.
 
 
prestatieskenmerken
 
 
Analytische Gevoeligheid
 
Een drug-vrije urinepool werd vastgespijkerd met Barbituraten bij de volgende concentraties: 0 ng/mL, 150 ng/mL, 225 ng/mL, 300 ng/mL, 375 ng/mL, 450 ng/mL en 600ng/mL. Het resultaat toont > 99%-nauwkeurigheid bij 50% boven en 50% aan onder de afgesneden concentratie. De resultaten worden hieronder voorgesteld in Lijst 2.
 
Lijst 2: AnalytischeGevoeligheidssamenvatting
 

BARconcentratie (ng/mL) Percenten van Afgesneden n Visueel Resultaat
Verbied Positief
0 0 30 30 0
150 -50% 30 30 0
225 -25% 30 27 3
300 Snijd af 30 22 8
375 +25% 30 7 23
450 +50% 30 2 28
600 +100% 30 0 30

 
 
Conclusie: Zoals hierboven vermeld in lijst: alle specimens met BARconcentratie gelijk aan of lager dan 150ng/mL tonen negatieve resultaten, worden alle specimens met BARconcentratie van 300ng/mL geïdentificeerd zoals „+/-“, en alle specimens met BARconcentratie gelijk aan of hoger dan 450ng/mL getoonde positieve resultaten. Daarom wordt de afgesneden concentratie van BAR Één de Strook van de Staptest (Urine) bepaald om 300ng/mL-BAR te zijn.
 
 
Analytische Specificiteit
 
 

Lijst 3 maakt een lijst van de samenstellingen die positief in urine door BAR Één de Teststrook van Stapbarbituraten (Urine) bij 5 minuten en de concentraties worden ontdekt waarzij worden ontdekt.

 
Lijst 3: AnalytischeSpecificiteit
 
 

Samenstelling Concentratie (ng/mL) Samenstelling Concentratie (ng/mL)
Secobarbital 300 Butalbital 2.500
Amobarbital 300 Butethal 100
Alphenol 150 Cyclopentobarbital 600
Aprobarbital 200 Pentobarbituraat 300
Butabarbital 375 Fenobarbital 100

 
 
 
 

ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact: Jerry Meng
E-mail: Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel. +86 18657312116
SKYPE enetjerry

 
 
 

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)