Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenDruggebruik Testuitrusting

De vermoedelijke Uitrusting van de de Urinetest van de Opsporingsdrug 24 Maanden Garantie voor Buprenorphine

Certificaat
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

Ik ben online Chatten Nu

De vermoedelijke Uitrusting van de de Urinetest van de Opsporingsdrug 24 Maanden Garantie voor Buprenorphine

China De vermoedelijke Uitrusting van de de Urinetest van de Opsporingsdrug 24 Maanden Garantie voor Buprenorphine leverancier
De vermoedelijke Uitrusting van de de Urinetest van de Opsporingsdrug 24 Maanden Garantie voor Buprenorphine leverancier De vermoedelijke Uitrusting van de de Urinetest van de Opsporingsdrug 24 Maanden Garantie voor Buprenorphine leverancier

Grote Afbeelding :  De vermoedelijke Uitrusting van de de Urinetest van de Opsporingsdrug 24 Maanden Garantie voor Buprenorphine

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO13485, CE
Modelnummer: DIPCARD

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 5000pcs
Prijs: USD0.5-USD5
Verpakking Details: 1pc/pouch, 25pcs/box
Levertijd: 20-30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000000pcs/maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Categorie: De uitrusting van de drugtest Formaat: DIPCARD
Specimen: Urine Testende Tijd: 5-15 minuten
Houdbaarheidsperiode: 24 maanden Toepassing: Buprenorphine
Snijd af: 10ng/ml

Druggebruik sneed de Snelle Diagnostische test Dipcard van de Testuitrusting BUP, die Buprenorphine in urine ontdekken, 10ng/ml af

 

Productnaam

 

De Snelle Snelle Diagnostische test van de Kenmerkende Testbuprenorphine van BUP

Specimen: Urine

 

 

Bestemming

 

Het snelle de Testapparaat van BUP (Urine) is snelle visuele immunoassay voor de kwalitatieve, vermoedelijke opsporing van Buprenorphine in menselijke afgesneden urinespecimens bij de hieronder vermelde concentraties:

 

Parameter Kalibermeter Snijd af (ng/mL)
BUP Buprenorphine 10

 

 

Testprincipe

 

De van de Stapbuprenorphine van BUP Één de Teststrook (Urine) is immunoassay op het principe van concurrerende band wordt gebaseerd die. De drugs die in het urinespecimen aanwezig kunnen zijn concurreren met de drugstamverwant voor bandplaatsen op het antilichaam.

Tijdens het testen, migreert een urinespecimen omhoog door capillaire actie. Buprenorphine, als huidig in het urinespecimen onder 10 ng/mL, zal niet de bandplaatsen van antilichaam-met een laag bedekte deeltjes in de test verzadigen. De antilichaam-met een laag bedekte deeltjes zullen dan gevangen worden door geïmmobiliseerde Buprenorphine-stamverwant en een zichtbare rassenbarrière zal in het gebied van de testlijn verschijnen. De rassenbarrière zal zich niet in het gebied vormen van de testlijn als het Buprenorphine-niveau 10 ng/mL overschrijdt omdat het alle bandplaatsen van antilichamen anti-Buprenorphine zal verzadigen.

Een drug-positief urinespecimen zal geen rassenbarrière in het gebied van de testlijn wegens de drugconcurrentie produceren, terwijl een drug-negatief urinespecimen of een specimen die een drugconcentratie lager bevatten dan afgesneden een lijn in het gebied van de testlijn zal produceren.

Om als procedurecontrole te dienen, zal een rassenbarrière altijd bij het gebied van de controlelijn schijnen erop wijzen, die dat het juiste volume van specimen is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen.

 

 

AANWIJZINGEN VOOR

 

Breng v3o3or gebruik tests, specimens, en/of controles aan kamertemperatuur (15-30°C).

 

Verwijder de test uit zijn verzegelde zak, en plaats het op een schone, niveauoppervlakte. Etiketteer de test met patiënt of controleidentificatie. Voor beste resultaten, zou de analyse binnen één uur moeten worden uitgevoerd.

 

Gebruikend de verstrekte beschikbare pipet, breng 3 dalingen van specimen (ongeveer 120 µL) goed naar het specimen (s) van het apparaat over en begin de tijdopnemer.

 

Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s), en voeg geen oplossing aan het resultaatgebied toe.

 

Aangezien de test begint te werken, zal de kleur over het membraan migreren.

 

Wacht op de gekleurde band te verschijnen. Het resultaat zou 5 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet het resultaat na 8 minuten

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

 

VERBIED: * Een rassenbarrière verschijnt in het Controlegebied (c) en verschijnt de rassenbarrières in het Testgebied (t). Dit negatieve resultaat betekent dat de concentraties in de urinesteekproef onder de aangewezen afgesneden niveaus voor een bepaalde geteste drug zijn.

 

*NOTE: De schaduw van de rassenbarrières in het Testgebied (t) kan variëren. Het resultaat zou als negatief moeten worden beschouwd wanneer er zelfs een vage lijn is.

 

POSITIEF: Een rassenbarrière verschijnt in het Controlegebied (c) en GEEN lijn verschijnt in het Testgebied (t). Het positieve resultaat betekent dat de drugconcentratie in de urinesteekproef groter is dan aangewezen afgesneden voor een specifieke drug.

 

ONGELDIG: Geen lijn verschijnt in het Controlegebied (c). Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de Controlelijn. Lees opnieuw de richtingen en herhaal de test met een nieuwe testkaart. Als het resultaat nog ongeldig is, contacteer uw fabrikant.

 

 

KWALITEITSCONTROLE

 

Een procedurecontrole is inbegrepen in de test. Een lijn die in het controlegebied verschijnen

(c) wordt beschouwd als een interne procedurecontrole. Het bevestigt voldoende specimenvolume, het adequate membraan wicking en correcte proceduretechniek.

De controlenormen worden niet voorzien van deze uitrusting. Nochtans, adviseert men dat de positieve en negatieve controles als good laboratory practice worden getest om de testprocedure te bevestigen en juiste testprestaties te verifiëren.

 

 

De vermoedelijke Uitrusting van de de Urinetest van de Opsporingsdrug 24 Maanden Garantie voor Buprenorphine

 

prestatieskenmerken

 

De studie van de specimencorrelatie werd uitgevoerd op 226 urinespecimens. 56 positieve urinespecimens en 170 negatieve urinespecimens werden bevestigd door LC/MS. Deze specimens werden willekeurig verdeeld en werden getest gebruikend de van de Stapbuprenorphine van BUP Één de Teststrook (Urine). De specimens werden geschat als of positief of negatief bij 5minutes. De testresultaten worden getoond in Lijst 1.

 

Lijst 1: Specimencorrelatie

 

    LC/MS
De Strook van de de Staptest van BUP Één   + -
+ 55 2
- 1 168

 

 

Positieve overeenkomst met LC/MS: 55/(55+1) = 98%

Negatieve overeenkomst met LC/MS: 168/(168+2) = 99%

Totale overeenkomst met LC/MS: (55+168)/(55+1+2+168) = 99%

 

 

ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact: Jerry Meng
E-mail: Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel. +86 18657312116
SKYPE enetjerry

 

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)