Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenDruggebruik Testuitrusting

10ng/ml snijden Druggebruik Testuitrusting, het testen van BUP het zelf colloïdale af Goud van druguitrustingen

Certificaat
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

Ik ben online Chatten Nu

10ng/ml snijden Druggebruik Testuitrusting, het testen van BUP het zelf colloïdale af Goud van druguitrustingen

China 10ng/ml snijden Druggebruik Testuitrusting, het testen van BUP het zelf colloïdale af Goud van druguitrustingen leverancier
10ng/ml snijden Druggebruik Testuitrusting, het testen van BUP het zelf colloïdale af Goud van druguitrustingen leverancier 10ng/ml snijden Druggebruik Testuitrusting, het testen van BUP het zelf colloïdale af Goud van druguitrustingen leverancier

Grote Afbeelding :  10ng/ml snijden Druggebruik Testuitrusting, het testen van BUP het zelf colloïdale af Goud van druguitrustingen

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO13485, CE
Modelnummer: DIPCARD

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 5000pcs
Prijs: USD0.5-USD5
Verpakking Details: 1pc/pouch, 25pcs/box
Levertijd: 20-30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000000pcs/maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Categorie: Drugtest Formaat: Strook
Specimen: Urine Testende Tijd: 5-15 minuten
Houdbaarheidsperiode: 24 maanden Toepassing: BUP
Snijd af: 10ng/ml

10ng/ml snijden Snelle de Diagnostische teststrook Druggebruik van de Testuitrusting BUP (Buprenorphine), Gouden colloïdale methode af

 

Productnaam

 
De Snelle Snelle Diagnostische test van de Kenmerkende Testbuprenorphine van BUP
Specimen: Urine
 
Bestemming
 
Buprenorphine is een machtig die pijnstillend middel vaak in de behandeling van opioid verslaving wordt gebruikt. De drug wordt verkocht onder de handelsnamen Subutex™, Buprenex™, Temgesic™ en Suboxone™, die Buprenorphine-HCl alleen of in combinatie met Naloxone-HCl bevatten. Therapeutisch, wordt Buprenorphine gebruikt als substitutiebehandeling voor opioid verslaafden. De substitutiebehandeling is een vorm van medische behandeling aan opiate verslaafden (hoofdzakelijk heroïneverslaafden) wordt aangeboden op een gelijkaardige of identieke substantie aan de normaal gebruikte die drug worden gebaseerd. In substitutietherapie, is Buprenorphine zo efficiënt zoals Methadon maar toont een lager niveau van fysieke afhankelijkheid aan. De concentraties van vrije Buprenorphine en Norbuprenorphine in urine kunnen minder dan 1 ng/mL na therapeutisch beleid zijn, maar kunnen zich tot 20 ng/mL in misbruiksituaties uitstrekken. De plasmahalveringstijd van Buprenorphine is 2-4 uren. 1 terwijl kan de volledige verwijdering van single-dose van de drug nemen zolang 6 dagen, het opsporingsvenster voor de ouderdrug in urine om ongeveer 3 dagen wordt verondersteld te zijn.
De van de Stapbuprenorphine van BUP Één de Teststrook (Urine) is een snelle test van het urineonderzoek die zonder het gebruik van een instrument kan worden uitgevoerd. De test gebruikt een monoclonal antilichaam om opgeheven niveaus van Buprenorphine in urine selectief te ontdekken. De van de Stapbuprenorphine van BUP Één de Teststrook (Urine) levert een positief resultaat op wanneer Buprenorphine in urine 10 ng/mL overschrijdt.
 

ParameterKalibermeterSnijd af (ng/mL)
BUPBuprenorphine10

 
 
Testprincipe
 
De van de Stapbuprenorphine van BUP Één de Teststrook (Urine) is immunoassay op het principe van concurrerende band wordt gebaseerd die. De drugs die in het urinespecimen aanwezig kunnen zijn concurreren met de drugstamverwant voor bandplaatsen op het antilichaam.
Tijdens het testen, migreert een urinespecimen omhoog door capillaire actie. Buprenorphine, als huidig in het urinespecimen onder 10 ng/mL, zal niet de bandplaatsen van antilichaam-met een laag bedekte deeltjes in de test verzadigen. De antilichaam-met een laag bedekte deeltjes zullen dan gevangen worden door geïmmobiliseerde Buprenorphine-stamverwant en een zichtbare rassenbarrière zal in het gebied van de testlijn verschijnen. De rassenbarrière zal zich niet in het gebied vormen van de testlijn als het Buprenorphine-niveau 10 ng/mL overschrijdt omdat het alle bandplaatsen van antilichamen anti-Buprenorphine zal verzadigen.
Een drug-positief urinespecimen zal geen rassenbarrière in het gebied van de testlijn wegens de drugconcurrentie produceren, terwijl een drug-negatief urinespecimen of een specimen die een drugconcentratie lager bevatten dan afgesneden een lijn in het gebied van de testlijn zal produceren.
Om als procedurecontrole te dienen, zal een rassenbarrière altijd bij het gebied van de controlelijn schijnen erop wijzen, die dat het juiste volume van specimen is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen.
 
 
AANWIJZINGEN VOOR
 
Breng v3o3or gebruik tests, specimens, en/of controles aan kamertemperatuur (15-30°C).
Verwijder de test uit zijn verzegelde zak, en plaats het op een schone, niveauoppervlakte. Etiketteer de test met patiënt of controleidentificatie. Voor beste resultaten, zou de analyse binnen één uur moeten worden uitgevoerd.
Gebruikend de verstrekte beschikbare pipet, breng 3 dalingen van specimen (ongeveer 120 µL) goed naar het specimen (s) van het apparaat over en begin de tijdopnemer.
Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s), en voeg geen oplossing aan het resultaatgebied toe.
Aangezien de test begint te werken, zal de kleur over het membraan migreren.
Wacht op de gekleurde band te verschijnen. Het resultaat zou 5 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet het resultaat na 8 minuten
 
 
INTERPRETATIE VAN RESULTATEN
 
 
VERBIED: * Een rassenbarrière verschijnt in het Controlegebied (c) en verschijnt de rassenbarrières in het Testgebied (t). Dit negatieve resultaat betekent dat de concentraties in de urinesteekproef onder de aangewezen afgesneden niveaus voor een bepaalde geteste drug zijn.
 
*NOTE: De schaduw van de rassenbarrières in het Testgebied (t) kan variëren. Het resultaat zou als negatief moeten worden beschouwd wanneer er zelfs een vage lijn is.
 
POSITIEF: Een rassenbarrière verschijnt in het Controlegebied (c) en GEEN lijn verschijnt in het Testgebied (t). Het positieve resultaat betekent dat de drugconcentratie in de urinesteekproef groter is dan aangewezen afgesneden voor een specifieke drug.
 
ONGELDIG: Geen lijn verschijnt in het Controlegebied (c). Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de Controlelijn. Lees opnieuw de richtingen en herhaal de test met een nieuwe testkaart. Als het resultaat nog ongeldig is, contacteer uw fabrikant.
 
 
KWALITEITSCONTROLE
 
Een procedurecontrole is inbegrepen in de test. Een lijn die in het controlegebied verschijnen
(c) wordt beschouwd als een interne procedurecontrole. Het bevestigt voldoende specimenvolume, het adequate membraan wicking en correcte proceduretechniek.
De controlenormen worden niet voorzien van deze uitrusting. Nochtans, adviseert men dat de positieve en negatieve controles als good laboratory practice worden getest om de testprocedure te bevestigen en juiste testprestaties te verifiëren.
 
10ng/ml snijden Druggebruik Testuitrusting, het testen van BUP het zelf colloïdale af Goud van druguitrustingen
 
 
prestatieskenmerken
 
 
Analytische Gevoeligheid
 
Een drug-vrije urinepool werd vastgespijkerd met Buprenorphine bij de volgende concentraties: 0 ng/mL, 5ng/mL, 7,5 ng/mL, 10 ng/mL, 12,5 ng/mL en 15 ng/mL. Het resultaat toont >99% nauwkeurigheid bij 50% boven en 50% aan onder de afgesneden concentratie. De gegevens worden samengevat hieronder in Lijst 2.
 
Lijst 2: AnalytischeGevoeligheidssamenvatting
 

Buprenorphineconcentratie (ng/mL)

Percenten van
Snijd af

nVisueel Resultaat
VerbiedPositief
00%90900
5-50%90900
7.5-25%907515
10Snijd af906030
12.5+25%903159
15+50%90090

 
Conclusie: Zoals hierboven vermeld in lijst: alle specimens met BUP-concentratie gelijk aan of lager dan 5 ng/mL tonen negatieve resultaten, worden alle specimens met BUP-concentratie van 10 ng/mL geïdentificeerd zoals „+/-“, en alle specimens met BUP-concentratie gelijk aan of hoger dan 15ng/mL getoonde positieve resultaten. Daarom wordt de afgesneden concentratie van de van de Stapbuprenorphine van BUP Één de Teststrook (Urine) bepaald om 10ng/mL BUP te zijn.
 
 
 
Analytische Specificiteit
 

Lijst 3 maakt een lijst van de samenstellingen die positief in urine door de van de Stapbuprenorphine van BUP Één de Teststrook (Urine) bij 5 minuten en de concentraties worden ontdekt waarzij worden ontdekt.

 
Lijst 3: AnalytischeSpecificiteit
 

SamenstellingConcentratie (ng/mL)
Buprenorphine10
Norbuprenorphine20
Buprenorphine 3-D-Glucuronide15
Norbuprenorphine 3-D-Glucuronide200

 
 

ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact:Jerry Meng
E-mail:Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel.+86 18657312116
SKYPEenetjerry

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)