Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenDruggebruik Testuitrusting

Druggebruik Snelle de Diagnostische teststrook van de Testuitrusting K2 (Synthetische Marihuana), professioneel gebruik, de test van de urinedrug, 50ng/ml

Certificaat
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

Ik ben online Chatten Nu

Druggebruik Snelle de Diagnostische teststrook van de Testuitrusting K2 (Synthetische Marihuana), professioneel gebruik, de test van de urinedrug, 50ng/ml

China Druggebruik Snelle de Diagnostische teststrook van de Testuitrusting K2 (Synthetische Marihuana), professioneel gebruik, de test van de urinedrug, 50ng/ml leverancier
Druggebruik Snelle de Diagnostische teststrook van de Testuitrusting K2 (Synthetische Marihuana), professioneel gebruik, de test van de urinedrug, 50ng/ml leverancier Druggebruik Snelle de Diagnostische teststrook van de Testuitrusting K2 (Synthetische Marihuana), professioneel gebruik, de test van de urinedrug, 50ng/ml leverancier

Grote Afbeelding :  Druggebruik Snelle de Diagnostische teststrook van de Testuitrusting K2 (Synthetische Marihuana), professioneel gebruik, de test van de urinedrug, 50ng/ml

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO13485, CE
Modelnummer: DIPCARD

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 5000pcs
Prijs: USD0.5-USD5
Verpakking Details: 1pc/pouch, 25pcs/box
Levertijd: 20-30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000000pcs/maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Categorie: Druggebruik Testuitrusting Formaat: Strook
Specimen: Urine Testende Tijd: 5-15 minuten
Houdbaarheidsperiode: 24 maanden Toepassing: K2
Snijd af: 50ng/ml

Druggebruik Snelle de Diagnostische teststrook van de Testuitrusting K2 (Synthetische Marihuana), professioneel gebruik, de test van de urinedrug, 50ng/ml
 
 
Productnaam
 
K2 (Synthetische Marihuana) Snelle Diagnostische teststrook
Specimen: Urine
 

ProductKat NrSpecimenGevoeligheidFormaatUitrustingsgrootte
K2 YD131S3Urine50 ng/mL3mm Strook100T
YD131C44mm Cassette25T

 
 
 
Bestemming
 
De strook Synthetische van de Marihuana (K2) Snelle Test (Urine) is snelle chromatografische immunoassay voor de opsporing van Synthetische Marihuanametabolite in menselijke urine. De synthetische die marihuana door de test wordt ontdekt omvat, maar is niet beperkt tot, metabolites van jwh-018 en jwh-073. Deze analyse levert slechts een inleidend analytisch testresultaat op. Een specifiekere afwisselende chemische methode moet worden gebruikt om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. De gaschromatografie/de massaspectrometrie (GC/MS) zijn de aangewezen bevestigingsmethode. De klinische overweging en het professionele oordeel zouden op om het even welke drug van het resultaat van de misbruiktest moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve resultaten worden gebruikt.
 
 

ParameterKalibermeterSnijd af (ng/mL)
K2 (Synthetische Marihuana)Synthetische Marihuana50

 
 
 
Testprincipe
 
 
De snelle die de Testcassette van K2 (Urine) is immunoassay op het principe van concurrerende band wordt gebaseerd. De drugs die in het urinespecimen aanwezig kunnen zijn concurreren met de drugstamverwant voor bandplaatsen op het antilichaam. Tijdens het testen, migreert een urinespecimen omhoog door capillaire actie. Synthetische Marihuanametabolite, als huidig in het urinespecimen onder 50ng/mL, zal niet de bandplaatsen van antilichaam-met een laag bedekte deeltjes in het testapparaat verzadigen. De antilichaam-met een laag bedekte deeltjes zullen dan gevangen worden door geïmmobiliseerde synthetische marihuanastamverwant en een zichtbare rassenbarrière zal in het gebied van de testlijn verschijnen. De rassenbarrière zal zich niet in het gebied vormen van de testlijn als het Synthetische Marihuanametabolite niveau 50ng/mL overschrijdt omdat het alle bandplaatsen van anti Synthetische Marihuanaantilichamen zal verzadigen. Een drug-positief urinespecimen zal geen rassenbarrière in het gebied van de testlijn produceren, terwijl een drug-negatief urinespecimen of een specimen die een drugconcentratie bevatten afgesneden minder dan een lijn in het gebied van de testlijn zal produceren. Om als procedurecontrole te dienen, zal een rassenbarrière altijd bij het gebied erop wijzen die schijnen van de controlelijn dat het juiste volume van specimen is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen.
 
 
AANWIJZINGEN VOOR
 

  1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de Testpeilstok uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
  2. Met pijlen die naar het urinespecimen richten, dompel verticaal de Testpeilstok in het urinespecimen zodanig dat onder de urine geen MAXIMUM lijn op de Testpeilstok 10-15 seconden kruist. Zie de hieronder illustratie.
  3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Het resultaat zou 5 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

 
 
INTERPRETATIE VAN RESULTATEN
 
 
VERBIED: * Een rassenbarrière verschijnt in het Controlegebied (c) en verschijnt de rassenbarrières in het Testgebied (t). Dit negatieve resultaat betekent dat de concentraties in de urinesteekproef onder de aangewezen afgesneden niveaus voor een bepaalde geteste drug zijn.
 
*NOTE: De schaduw van de rassenbarrières in het Testgebied (t) kan variëren. Het resultaat zou als negatief moeten worden beschouwd wanneer er zelfs een vage lijn is.
 
POSITIEF: Een rassenbarrière verschijnt in het Controlegebied (c) en GEEN lijn verschijnt in het Testgebied (t). Het positieve resultaat betekent dat de drugconcentratie in de urinesteekproef groter is dan aangewezen afgesneden voor een specifieke drug.
 
ONGELDIG: Geen lijn verschijnt in het Controlegebied (c). Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de Controlelijn. Lees opnieuw de richtingen en herhaal de test met een nieuwe testkaart. Als het resultaat nog ongeldig is, contacteer uw fabrikant.
 
 
 
 
PRESTATIES:
 
 
Nauwkeurigheid
 
Een zij aan zij vergelijking werd geleid gebruikend de Snelle de Testpeilstok van K2 (Urine) en Gc/ms. De volgende resultaten waren getabelleerd:
 
 

Methode   GC/MSTotale Resultaten
K2 Snel  ResultatenPositiefVerbied 
  Positief78381
Testpeilstok  
 Verbied2167169
  
Bedraag Resultaten 80170250
% Overeenkomsten 97.5%98.2%98.0%

 
 
Analytische Gevoeligheid
 
 
Een drug-vrije urinepool werd vastgespijkerd met K2 bij de volgende concentraties: 0,25,37.5, 50,62.5, 75 en 150ng/mL. De resultaten tonen >99% nauwkeurigheid bij 50% boven en 50% aan onder de afgesneden concentratie. De gegevens worden samengevat hieronder:
 
 

Synthetische MarihuanaPercenten vannVisueel Resultaat
Concentratie (ng/mL)Snijd afVerbiedPositief
 
00%30300
25-50%30300
37.5-25%30264
50Snijd af301515
62.5+25%30327
75+50%30030
1503X30030

 
 

ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact:Jerry Meng
E-mail:Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel.+86 18657312116
SKYPEenetjerry

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)