Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenDruggebruik Testuitrusting

Snelle Kenmerkende Druggebruik Testuitrusting, van de de Drugtest van Ce het Onmiddellijke Formaat van de de Uitrustingenstrook

Certificaat
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

Ik ben online Chatten Nu

Snelle Kenmerkende Druggebruik Testuitrusting, van de de Drugtest van Ce het Onmiddellijke Formaat van de de Uitrustingenstrook

China Snelle Kenmerkende Druggebruik Testuitrusting, van de de Drugtest van Ce het Onmiddellijke Formaat van de de Uitrustingenstrook leverancier
Snelle Kenmerkende Druggebruik Testuitrusting, van de de Drugtest van Ce het Onmiddellijke Formaat van de de Uitrustingenstrook leverancier Snelle Kenmerkende Druggebruik Testuitrusting, van de de Drugtest van Ce het Onmiddellijke Formaat van de de Uitrustingenstrook leverancier

Grote Afbeelding :  Snelle Kenmerkende Druggebruik Testuitrusting, van de de Drugtest van Ce het Onmiddellijke Formaat van de de Uitrustingenstrook

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO13485, CE
Modelnummer: Strook

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 5000pcs
Prijs: USD0.5-USD5
Verpakking Details: 1pc/pouch, 25pcs/box
Levertijd: 20-30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000000pcs/maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Categorie: Druggebruik uitrustingen Formaat: Strook
Specimen: Urine Testende Tijd: 5-15 minuten
Houdbaarheidsperiode: 24 maanden Toepassing: KET
Snijd af: 1000ng/ml

Druggebruik Snelle de Diagnostische teststrook van de Testuitrusting KET, professioneel pakket, afgesneden 1000ng/ml, de drugtest van de Ketamineurine

Productnaam

 

Van KET (Ketamine) Snelle de Diagnostische teststrook

Specimen: Urine

 

 

Product Kat Nr Specimen Gevoeligheid Formaat Uitrustingsgrootte
KET YD161S3 Urine 1000 ng/mL 3mm Strook 100T
YD161C4 4mm Cassette 25T

 

 

Bestemming

 

De snelle de Teststrook van KET (Urine) is snelle chromatografische immunoassay voor de opsporing van Ketamine in menselijke urine bij een afgesneden concentratie van 1,000ng/mL. Deze test zal andere verwante samenstellingen, alstublieft ontdekken naar de Analytische Specificiteitlijst in deze bijsluiter verwijzen. Deze analyse levert slechts een inleidend analytisch testresultaat op. Een specifiekere afwisselende chemische methode moet worden gebruikt om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. De gaschromatografie/de massaspectrometrie (GC/MS) zijn de aangewezen bevestigingsmethode. De klinische overweging en het professionele oordeel zouden op om het even welke drug van het resultaat van de misbruiktest moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve resultaten worden gebruikt.

 

Parameter Kalibermeter Snijd af (ng/mL)
KET (Ketamine) Ketamine 1000

 

 

 

Testprincipe

 

 

De ketamine is een scheidend die verdovingsmiddel in 1963 wordt ontwikkeld PCP (Phencyclidine) te vervangen. Terwijl de Ketamine nog in menselijke anesthesie en diergeneeskunde wordt gebruikt, wordt het meer en meer misbruikt als straatdrug. De ketamine is moleculair gelijkaardig aan PCP en leidt zo tot gelijkaardige gevolgen met inbegrip van verdoofdheid, verlies van coördinatie, betekenis van onkwetsbaarheid, spierstarheid, agressief/hevig gedrag, uitonduidelijk gesprokene of geblokkeerde toespraak, overdreven betekenis van sterkte, en een spatie staart. Er is depressie van ademhalingsfunctie maar niet van het centrale zenuwstelsel, en de cardiovasculaire functie wordt gehandhaafd. De gevolgen van Ketamine duren over het algemeen 4-6 uren na gebruik. De ketamine wordt afgescheiden in de urine als onveranderde drug (2,3%) en metabolites (96,8%) .1 de Snelle de Testpeilstok van KET (Urine) is een snelle test van het urineonderzoek die zonder het gebruik van een instrument kan worden uitgevoerd. De test gebruikt een monoclonal antilichaam om opgeheven niveaus van Ketamine in urine selectief te ontdekken. De snelle de Testpeilstok van KET (Urine) levert een positief resultaat op wanneer de Ketamine in urine 1,000ng/mL overschrijdt.

 

 

AANWIJZINGEN VOOR

 

  1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de Testpeilstok uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
  2. Met pijlen die naar het urinespecimen richten, dompel verticaal de Testpeilstok in het urinespecimen zodanig dat onder de urine geen MAXIMUM lijn op de Testpeilstok 10-15 seconden kruist. Zie de hieronder illustratie.
  3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Het resultaat zou 5 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

 

VERBIED: * Een rassenbarrière verschijnt in het Controlegebied (c) en verschijnt de rassenbarrières in het Testgebied (t). Dit negatieve resultaat betekent dat de concentraties in de urinesteekproef onder de aangewezen afgesneden niveaus voor een bepaalde geteste drug zijn.

 

*NOTE: De schaduw van de rassenbarrières in het Testgebied (t) kan variëren. Het resultaat zou als negatief moeten worden beschouwd wanneer er zelfs een vage lijn is.

 

POSITIEF: Een rassenbarrière verschijnt in het Controlegebied (c) en GEEN lijn verschijnt in het Testgebied (t). Het positieve resultaat betekent dat de drugconcentratie in de urinesteekproef groter is dan aangewezen afgesneden voor een specifieke drug.

 

ONGELDIG: Geen lijn verschijnt in het Controlegebied (c). Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de Controlelijn. Lees opnieuw de richtingen en herhaal de test met een nieuwe testkaart. Als het resultaat nog ongeldig is, contacteer uw fabrikant.

 

 

 

 

 

BEPERKING

 

 

  1. De snelle de Testpeilstok van KET (Urine) levert slechts een kwalitatief, inleidend analytisch resultaat op. Een secundaire analysemethode moet worden gebruikt om een bevestigd resultaat te verkrijgen. De gaschromatografie/de massaspectrometrie (GC/MS) zijn de aangewezen bevestigingsmethode.
  2. Het is mogelijk dat de technische of procedurefouten, evenals andere mengende substanties in het urinespecimen onjuiste resultaten kunnen veroorzaken.
  3. De vervalsmiddelen, zoals bleekmiddel en/of aluin, in urinespecimens kunnen onjuiste resultaten ongeacht de gebruikte analysemethode veroorzaken. Als de vervalsing wordt verdacht, zou de test met een ander urinespecimen moeten worden herhaald.
  4. Een positief resultaat wijst op aanwezigheid van de drug of zijn metabolites maar wijst op geen niveau van intoxicatie, beleidsroute of concentratie in urine.
  5. Een negatief resultaat kan niet op drug-vrije urine noodzakelijk wijzen. De negatieve resultaten kunnen worden verkregen wanneer de drug maar onder het afgesneden niveau van de test aanwezig is.
  6. Deze test maakt niet tussen drugs van misbruik en bepaalde medicijnen onderscheid.

 

 

 

PRESTATIES

 

 

Nauwkeurigheid

 

Een zij aan zij vergelijking werd geleid gebruikend de Snelle de Testpeilstok van KET en een in de handel verkrijgbare snelle test van KET. Het testen werd op 105 klinische die specimens uitgevoerd eerder uit onderwerpen huidig voor het Drugscherm het Testen worden bijeengezocht. De volgende resultaten waren getabelleerd:

 

Methode     GC/MS Totale Resultaten
Snelle KET   Resultaten Positief Verbied  
  Positief 77 3 80
Testpeilstok  
  Verbied 2 168 170
   
Bedraag Resultaten 79 171 250
% Overeenkomsten 97.5% 98.2% 98.0%

 

 

ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact: Jerry Meng
E-mail: Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel. +86 18657312116
SKYPE enetjerry

 

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)