Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenDruggebruik Testuitrusting

Één Stap Snelle Druggebruik Geschikte de Heroïnebehandeling van de Testuitrusting 24 Maanden Houdbaarheid

Certificaat
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

Ik ben online Chatten Nu

Één Stap Snelle Druggebruik Geschikte de Heroïnebehandeling van de Testuitrusting 24 Maanden Houdbaarheid

China Één Stap Snelle Druggebruik Geschikte de Heroïnebehandeling van de Testuitrusting 24 Maanden Houdbaarheid leverancier
Één Stap Snelle Druggebruik Geschikte de Heroïnebehandeling van de Testuitrusting 24 Maanden Houdbaarheid leverancier Één Stap Snelle Druggebruik Geschikte de Heroïnebehandeling van de Testuitrusting 24 Maanden Houdbaarheid leverancier

Grote Afbeelding :  Één Stap Snelle Druggebruik Geschikte de Heroïnebehandeling van de Testuitrusting 24 Maanden Houdbaarheid

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO13485, CE
Modelnummer: Strook

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 5000pcs
Prijs: USD0.5-USD5
Verpakking Details: 1pc/pouch, 25pcs/box
Levertijd: 20-30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000000pcs/maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Categorie: Druggebruik uitrustingen Formaat: Strook
Specimen: Urine Testende Tijd: 5-15 minuten
Houdbaarheidsperiode: 24 maanden Toepassing: MTD
Snijd af: 300ng

Druggebruik Snelle de Diagnostische teststrook van de Testuitrusting MTD, professioneel gebruik die, afgesneden 300ng/ml, Methadon in urine ontdekken

 

Productnaam

 
De Snelle Snelle Diagnostische test van het de Kenmerkende Testmethadon van MTD
Specimen: Urine
 
 
Bestemming
 
 
Het methadon is een verdovende pijnverlichter voor middel aan strenge pijn. Het wordt ook gebruikt in de behandeling van Heroïne (Opiate afhankelijkheid: Vicodin, filtert, Morfine de verslaving, van enz.). Het mondelinge Methadon is zeer verschillend dan het IV Methadon. Het mondelinge Methadon wordt gedeeltelijk voor later gebruik opgeslagen in de lever. IV het Methadon handelt meer als Heroïne.
 
Het methadon is een lange verlichter die van de acterenpijn gevolgen veroorzaken die tussen twaalf tot achtenveertig uren duren. Ideaal gezien, bevrijdt het Methadon de cliënt van de druk van het verkrijgen van onwettige Heroïne, van de gevaren van injectie, en van de emotionele achtbaan die de meeste Opiaten produceren. Het methadon, indien genomen voor lange periodes en bij grote dosissen, kan tot een zeer lange wachttijd leiden. De terugtrekking van Methadon is meer verlengd en lastig dan die veroorzaakt door heroïneonderbreking, nog zijn de substitutie en de gefaseerde verwijdering van methadon een aanvaardbare methode van ontgifting voor patiënten en therapists.1
De van het de Stapmethadon van MTD Één de Teststrook (Urine) is een snelle test van het urineonderzoek die zonder het gebruik van een instrument kan worden uitgevoerd. De test gebruikt een monoclonal antilichaam om opgeheven niveaus van Methadon in urine selectief te ontdekken. De van het de Stapmethadon van MTD Één de Teststrook (Urine) levert een positief resultaat op wanneer het Methadon in urine 300ng/mL overschrijdt.
 
 

ParameterKalibermeterSnijd af (ng/mL)
MTD (Methadon)Methadon300

 
 
Testprincipe
 

De van het de Stapmethadon van MTD Één de Teststrook (Urine) is snelle chromatografische die immunoassay op het principe van concurrerende band wordt gebaseerd. De drugs die in het urinespecimen aanwezig kunnen zijn concurreren met de drugstamverwant voor bandplaatsen op het antilichaam.

Tijdens het testen, migreert een urinespecimen omhoog door capillaire actie. Het methadon, als huidig in het urinespecimen onder 300 ng/mL, zal niet de bandplaatsen van antilichaam-met een laag bedekte deeltjes in de teststrook verzadigen. De antilichaam-met een laag bedekte deeltjes zullen dan gevangen worden door geïmmobiliseerde Methadonstamverwant en een zichtbare rassenbarrière zal in het gebied van de testlijn verschijnen. De rassenbarrière zal zich niet in het gebied vormen van de testlijn als het Methadonniveau 300 ng/mL overschrijdt omdat het alle bandplaatsen van anti-methadonantilichamen zal verzadigen.

Een drug-positief urinespecimen zal geen rassenbarrière in het gebied van de testlijn produceren, terwijl een drug-negatief urinespecimen of een specimen die een drug in een concentratie bevatten afgesneden minder dan een rassenbarrière in het gebied van de testlijn zal produceren. Om als procedurecontrole te dienen, zal een rassenbarrière altijd bij het gebied van de controlelijn schijnen erop wijzen, die dat het juiste volume van specimen is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen.
 
 
AANWIJZINGEN VOOR
 

  1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de Testpeilstok uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
  2. Met pijlen die naar het urinespecimen richten, dompel verticaal de Testpeilstok in het urinespecimen zodanig dat onder de urine geen MAXIMUM lijn op de Testpeilstok 10-15 seconden kruist. Zie de hieronder illustratie.
  3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Het resultaat zou 5 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

 
 
INTERPRETATIE VAN RESULTATEN
 
 
VERBIED: * Een rassenbarrière verschijnt in het Controlegebied (c) en verschijnt de rassenbarrières in het Testgebied (t). Dit negatieve resultaat betekent dat de concentraties in de urinesteekproef onder de aangewezen afgesneden niveaus voor een bepaalde geteste drug zijn.
 
*NOTE: De schaduw van de rassenbarrières in het Testgebied (t) kan variëren. Het resultaat zou als negatief moeten worden beschouwd wanneer er zelfs een vage lijn is.
 
POSITIEF: Een rassenbarrière verschijnt in het Controlegebied (c) en GEEN lijn verschijnt in het Testgebied (t). Het positieve resultaat betekent dat de drugconcentratie in de urinesteekproef groter is dan aangewezen afgesneden voor een specifieke drug.
 
ONGELDIG: Geen lijn verschijnt in het Controlegebied (c). Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de Controlelijn. Lees opnieuw de richtingen en herhaal de test met een nieuwe testkaart. Als het resultaat nog ongeldig is, contacteer uw fabrikant.
 
 
KWALITEITSCONTROLE
 
Een procedurecontrole is inbegrepen in de test. Een lijn die in het controlegebied verschijnen
(c) wordt beschouwd als een interne procedurecontrole. Het bevestigt voldoende specimenvolume, het adequate membraan wicking en correcte proceduretechniek.
De controlenormen worden niet voorzien van deze uitrusting. Nochtans, adviseert men dat de positieve en negatieve controles als good laboratory practice worden getest om de testprocedure te bevestigen en juiste testprestaties te verifiëren.
 
 
Één Stap Snelle Druggebruik Geschikte de Heroïnebehandeling van de Testuitrusting 24 Maanden Houdbaarheid
 
Prestatieskenmerken
 
Analytische Gevoeligheid
 
Een drug-vrije urinepool werd vastgespijkerd met Methadon bij de volgende concentraties: 0 ng/mL, 0 ng/mL, 150 ng/mL, 225 ng/mL, 300 ng/mL, 375 ng/mL, 450 ng/mLand600 ng/mL. Het resultaat toont > 99%-nauwkeurigheid bij 50% boven en 50% aan onder de afgesneden concentratie. De resultaten worden hieronder voorgesteld in Lijst 2.
 
Lijst 2: AnalytischeGevoeligheidssamenvatting
 

MTD-Concentratie (ng/mL)Percenten van AfgesnedennVisueel Resultaat
VerbiedPositief
0030300
150-50%30291
225-25%30246
300Snijd af30219
375+25%30228
450+50%30030
600+100%30030

 
 
Conclusie: Zoals hierboven vermeld in lijst: alle specimens met MTD-concentratie gelijk aan of lager dan 150ng/mL tonen negatieve resultaten, worden alle specimens met MTD-concentratie van 300ng/mL geïdentificeerd zoals „+/-“, en alle specimens met MTD-concentratie gelijk aan of hoger dan 450ng/mL getoonde positieve resultaten. Daarom wordt de afgesneden concentratie van de van het de Stapmethadon van MTD Één de Teststrook (Urine) bepaald om 300ng/mL MTD te zijn.
 
 
Analytische Specificiteit
 

Lijst 3 maakt een lijst van de samenstellingen die positief in urine door de van het de Stapmethadon van MTD Één de Teststrook (Urine) bij 5 minuten en de concentraties worden ontdekt waarzij worden ontdekt.

 
Lijst 3: AnalytischeSpecificiteit
 

SamenstellingConcentratie (ng/mL)
Methadon300
Doxylamine50.000

 

ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact:Jerry Meng
E-mail:Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel.+86 18657312116
SKYPEenetjerry

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)