Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenDruggebruik Testuitrusting

De hoge van de de Testuitrusting PCP van de Nauwkeurigheidsdrug Snelle Diagnostische test Dipcard, afgesneden 25ng/ml, Phencyclidine in urine

Certificaat
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

Ik ben online Chatten Nu

De hoge van de de Testuitrusting PCP van de Nauwkeurigheidsdrug Snelle Diagnostische test Dipcard, afgesneden 25ng/ml, Phencyclidine in urine

China De hoge van de de Testuitrusting PCP van de Nauwkeurigheidsdrug Snelle Diagnostische test Dipcard, afgesneden 25ng/ml, Phencyclidine in urine leverancier
De hoge van de de Testuitrusting PCP van de Nauwkeurigheidsdrug Snelle Diagnostische test Dipcard, afgesneden 25ng/ml, Phencyclidine in urine leverancier De hoge van de de Testuitrusting PCP van de Nauwkeurigheidsdrug Snelle Diagnostische test Dipcard, afgesneden 25ng/ml, Phencyclidine in urine leverancier

Grote Afbeelding :  De hoge van de de Testuitrusting PCP van de Nauwkeurigheidsdrug Snelle Diagnostische test Dipcard, afgesneden 25ng/ml, Phencyclidine in urine

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO13485, CE
Modelnummer: Strook

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 5000pcs
Prijs: USD0.5-USD5
Verpakking Details: 1pc/pouch, 25pcs/box
Levertijd: 20-30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000000pcs/maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Categorie: Druggebruik uitrustingen Formaat: DIPCARD
Specimen: Urine Testende Tijd: 5-15 minuten
Houdbaarheidsperiode: 24 maanden Toepassing: Phencyclidine
Snijd af: 25ng/ml

 

De hoge van de de Testuitrusting PCP van de Nauwkeurigheidsdrug Snelle Diagnostische test Dipcard die, afgesneden 25ng/ml, Phencyclidine in urine ontdekken

 

Productnaam

 

 

De Snelle Snelle Diagnostische test van de Kenmerkende Testphencyclidine van PCP

Specimen: Urine

 

 

Bestemming

 

Het snelle de Testapparaat van PCP (Urine) is snelle visuele immunoassay voor de kwalitatieve, vermoedelijke opsporing van Phencyclidine in menselijke afgesneden urinespecimens bij de hieronder vermelde concentraties:

Parameter Kalibermeter Snijd af (ng/mL)
PCP (Phencyclidine) Phencyclidine 25

 

 

Testprincipe

 

Phencyclidine, ook als PCP wordt bekend, is hallucinogen die eerst als chirurgisch verdovingsmiddel in de jaren '50 dat op de markt werd gebracht. Het werd verwijderd uit de markt omdat de patiënten die het uitzinnige en ervaren hallucinaties werden ontvangen. Phencyclidine wordt gebruikt in poeder, capsule, en tabletvorm. Het poeder wordt of gesnurkt of na het mengen van het met marihuana of plantaardige kwestie gerookt. PCP wordt het meest meestal beheerd door inhalatie maar kan intraveneus, intranasaal, en mondeling worden gebruikt. Na lage dosissen, denkt de gebruiker en handelt vlug en ervaart stemmingsschommeling van euforie aan depressie. Het zelf-nadelige gedrag is één van de verwoestende gevolgen van PCP. PCP kan in urine binnen 4 tot 6 uren na gebruik worden gevonden en zal in urine 7 tot 14 dagen, afhankelijk van factoren zoals metabolisch tarief, de leeftijd van de gebruiker, gewicht, activiteit, en dieet blijven. PCP wordt afgescheiden in de urine als onveranderde drug (4% aan 19%) en vervoegde metabolites (25% aan 30%).

 

 

AANWIJZINGEN VOOR

 

Breng v3o3or gebruik tests, specimens, en/of controles aan kamertemperatuur (15-30°C).

Verwijder de test uit zijn verzegelde zak, en plaats het op een schone, niveauoppervlakte. Etiketteer de test met patiënt of controleidentificatie. Voor beste resultaten, zou de analyse binnen één uur moeten worden uitgevoerd.

Gebruikend de verstrekte beschikbare pipet, breng 3 dalingen van specimen (ongeveer 120 µL) goed naar het specimen (s) van het apparaat over en begin de tijdopnemer.

Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s), en voeg geen oplossing aan het resultaatgebied toe.

Aangezien de test begint te werken, zal de kleur over het membraan migreren.

Wacht op de gekleurde band te verschijnen. Het resultaat zou 5 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet het resultaat na 8 minuten

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

 

VERBIED: * Een rassenbarrière verschijnt in het Controlegebied (c) en verschijnt de rassenbarrières in het Testgebied (t). Dit negatieve resultaat betekent dat de concentraties in de urinesteekproef onder de aangewezen afgesneden niveaus voor een bepaalde geteste drug zijn.

 

*NOTE: De schaduw van de rassenbarrières in het Testgebied (t) kan variëren. Het resultaat zou als negatief moeten worden beschouwd wanneer er zelfs een vage lijn is.

 

POSITIEF: Een rassenbarrière verschijnt in het Controlegebied (c) en GEEN lijn verschijnt in het Testgebied (t). Het positieve resultaat betekent dat de drugconcentratie in de urinesteekproef groter is dan aangewezen afgesneden voor een specifieke drug.

 

ONGELDIG: Geen lijn verschijnt in het Controlegebied (c). Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de Controlelijn. Lees opnieuw de richtingen en herhaal de test met een nieuwe testkaart. Als het resultaat nog ongeldig is, contacteer uw fabrikant.

 

 

KWALITEITSCONTROLE

 

Een procedurecontrole is inbegrepen in de test. Een lijn die in het controlegebied verschijnen

(c) wordt beschouwd als een interne procedurecontrole. Het bevestigt voldoende specimenvolume, het adequate membraan wicking en correcte proceduretechniek.

De controlenormen worden niet voorzien van deze uitrusting. Nochtans, adviseert men dat de positieve en negatieve controles als good laboratory practice worden getest om de testprocedure te bevestigen en juiste testprestaties te verifiëren.

 

 

 

Prestatieskenmerken

 

De studie van de specimencorrelatie werd uitgevoerd op 212 urinespecimens. 50 positieve urinespecimens en 162 negatieve urinespecimens werden bevestigd door Gc/ms. Deze specimens werden willekeurig verdeeld en werden getest gebruikend de van de Stapphencyclidine van PCP Één de Teststrook (Urine). De specimens werden geschat als of positief of negatief bij 5minutes. De testresultaten worden getoond in Lijst 1.

 

 

Lijst 1: Specimencorrelatie

 

    GC/MS
De Strook van de de Staptest van PCP Één   + -
+ 50 5
- 0 157

 

Positieve overeenkomst met GC/MS: 50 (50+0) > 99%

Negatieve overeenkomst met GC/MS: 159/(157+5) = 97%

Totale overeenkomst met GC/MS: (50+157)/(50+0+5+157) = 98%

 

ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact: Jerry Meng
E-mail: Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel. +86 18657312116
SKYPE enetjerry

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)