Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenDruggebruik Testuitrusting

Van de de Drugtest van het kaartformaat snel werkt Persoonlijke de Uitrustingen1000ng/ml Gevoeligheid Één Stap

Certificaat
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

Ik ben online Chatten Nu

Van de de Drugtest van het kaartformaat snel werkt Persoonlijke de Uitrustingen1000ng/ml Gevoeligheid Één Stap

China Van de de Drugtest van het kaartformaat snel werkt Persoonlijke de Uitrustingen1000ng/ml Gevoeligheid Één Stap leverancier
Van de de Drugtest van het kaartformaat snel werkt Persoonlijke de Uitrustingen1000ng/ml Gevoeligheid Één Stap leverancier Van de de Drugtest van het kaartformaat snel werkt Persoonlijke de Uitrustingen1000ng/ml Gevoeligheid Één Stap leverancier

Grote Afbeelding :  Van de de Drugtest van het kaartformaat snel werkt Persoonlijke de Uitrustingen1000ng/ml Gevoeligheid Één Stap

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO13485, CE
Modelnummer: Kaart

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 5000pcs
Prijs: USD0.5-USD5
Verpakking Details: 1pc/pouch, 25pcs/box
Levertijd: 20-30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000000pcs/maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Categorie: Druggebruik TESGTING uitrustingen Formaat: Kaart
Specimen: Urine Testende Tijd: 5-15 minuten
Houdbaarheidsperiode: 24 maanden Toepassing: Nortriptyline
Snijd af: 1000ng

De nieuwe Druggebruik Snelle Diagnostische test van het TCL van de Testuitrusting (Nortriptyline) dipcard, de test van de urinedrug, afgesneden 1000ng/ml, professioneel gebruik

 

 

Productnaam

 

Één Snelle de Diagnostische testcassette van het Staptcl

Specimen: Urine

 

Product Kat Nr Specimen Gevoeligheid Formaat Uitrustingsgrootte
Het TCL YD151S3 Urine 1000 ng/mL 3mm Strook 100T
YD151C4 4mm Cassette 25T

 

 

Bestemming

 

De snelle de Testcassette van het TCL (Urine) is zijstroom chromatografische immunoassay voor de opsporing van Nortriptyline in menselijke urine bij een afgesneden concentratie van 1.000 ng/mL. Deze test zal andere verwante samenstellingen, alstublieft ontdekken naar de Analytische Specificiteitlijst in deze bijsluiter verwijzen. Deze analyse levert slechts een inleidend analytisch testresultaat op. Een specifiekere afwisselende chemische methode moet worden gebruikt om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. De gaschromatografie/de massaspectrometrie (GC/MS) of de hoge prestaties vloeibare chromatografie (HPLC) zijn de aangewezen bevestigingsmethoden. De klinische overweging en het professionele oordeel zouden op om het even welke drug van het resultaat van de misbruiktest moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve resultaten worden gebruikt.

 

Parameter Kalibermeter Snijd af (ng/mL)
Het TCL Nortriptyline 1000

 

 

Testprincipe

 

 

De snelle de Testcassette van het TCL (Urine) is snelle chromatografische die immunoassay op het principe van concurrerende band wordt gebaseerd. De drugs die in het urinespecimen aanwezig kunnen zijn concurreren met de drugstamverwant voor bandplaatsen op het antilichaam. Tijdens het testen, migreert een urinespecimen omhoog door capillaire actie. Tricyclic Kalmeringsmiddelen, als huidig in het urinespecimen onder het afgesneden niveau, zullen niet de bandplaatsen van de antilichaam met een laag bedekte deeltjes in de test verzadigen. De antilichamen met een laag bedekte deeltjes zullen dan gevangen worden door geïmmobiliseerde Tricyclic Kalmeringsmiddelenstamverwant en een zichtbare rassenbarrière zal in het gebied van de testlijn verschijnen. De rassenbarrière zal zich niet in het gebied vormen van de testlijn als het Tricyclic Kalmeringsmiddelenniveau het afgesneden niveau overschrijdt omdat het alle bandplaatsen van anti-Tricyclic Kalmeringsmiddelenantilichamen zal verzadigen. Een drug-positief urinespecimen zal geen rassenbarrière in het gebied van de testlijn wegens de drugconcurrentie produceren, terwijl een drug-negatief urinespecimen een lijn in het gebied van de testlijn wegens het ontbreken van de drugconcurrentie zal produceren. Om als procedurecontrole te dienen, zal een rassenbarrière altijd bij het gebied erop wijzen die schijnen van de controlelijn dat het juiste volume van specimen is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen

 

 

AANWIJZINGEN VOOR

 

1. Breng v3o3or gebruik tests, specimens, en/of controles aan kamertemperatuur (15-30°C).

Verwijder de test uit zijn verzegelde zak, en plaats het op een schone, niveauoppervlakte. Etiketteer de test met patiënt of controleidentificatie. Voor beste resultaten, zou de analyse binnen één uur moeten worden uitgevoerd.

2. Gebruikend de verstrekte beschikbare pipet, breng 3 dalingen van specimen (ongeveer 120 µL) goed naar het specimen (s) van het apparaat over en begin de tijdopnemer.

3. Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s), en voeg geen oplossing aan het resultaatgebied toe.

4. Aangezien de test begint te werken, zal de kleur over het membraan migreren.

5. Wacht op de gekleurde band te verschijnen. Het resultaat zou 5 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet het resultaat na 8 minuten

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

 

VERBIED: * Een rassenbarrière verschijnt in het Controlegebied (c) en verschijnt de rassenbarrières in het Testgebied (t). Dit negatieve resultaat betekent dat de concentraties in de urinesteekproef onder de aangewezen afgesneden niveaus voor een bepaalde geteste drug zijn.

 

*NOTE: De schaduw van de rassenbarrières in het Testgebied (t) kan variëren. Het resultaat zou als negatief moeten worden beschouwd wanneer er zelfs een vage lijn is.

 

POSITIEF: Een rassenbarrière verschijnt in het Controlegebied (c) en GEEN lijn verschijnt in het Testgebied (t). Het positieve resultaat betekent dat de drugconcentratie in de urinesteekproef groter is dan aangewezen afgesneden voor een specifieke drug.

 

ONGELDIG: Geen lijn verschijnt in het Controlegebied (c). Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de Controlelijn. Lees opnieuw de richtingen en herhaal de test met een nieuwe testkaart. Als het resultaat nog ongeldig is, contacteer uw fabrikant.

 

 

KWALITEITSCONTROLE

 

Een procedurecontrole is inbegrepen in de test. Een lijn die in het controlegebied verschijnen

(c) wordt beschouwd als een interne procedurecontrole. Het bevestigt voldoende specimenvolume, het adequate membraan wicking en correcte proceduretechniek.

De controlenormen worden niet voorzien van deze uitrusting. Nochtans, adviseert men dat de positieve en negatieve controles als good laboratory practice worden getest om de testprocedure te bevestigen en juiste testprestaties te verifiëren.

 

 

ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact: Jerry Meng
E-mail: Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel. +86 18657312116
SKYPE enetjerry

 

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)