Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenDruggebruik Testuitrusting

Het Comité van het Nortriptylinetcl Multi van de de Uitrustingenurine van de Drugtest Steekproef 3mm Strook Nauwkeurig Resultaat

Certificaat
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

Ik ben online Chatten Nu

Het Comité van het Nortriptylinetcl Multi van de de Uitrustingenurine van de Drugtest Steekproef 3mm Strook Nauwkeurig Resultaat

China Het Comité van het Nortriptylinetcl Multi van de de Uitrustingenurine van de Drugtest Steekproef 3mm Strook Nauwkeurig Resultaat leverancier
Het Comité van het Nortriptylinetcl Multi van de de Uitrustingenurine van de Drugtest Steekproef 3mm Strook Nauwkeurig Resultaat leverancier Het Comité van het Nortriptylinetcl Multi van de de Uitrustingenurine van de Drugtest Steekproef 3mm Strook Nauwkeurig Resultaat leverancier

Grote Afbeelding :  Het Comité van het Nortriptylinetcl Multi van de de Uitrustingenurine van de Drugtest Steekproef 3mm Strook Nauwkeurig Resultaat

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO13485, CE
Modelnummer: Strook

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 5000pcs
Prijs: USD0.5-USD5
Verpakking Details: 1pc/pouch, 25pcs/box
Levertijd: 20-30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000000pcs/maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Categorie: Drugtesgting uitrustingen Formaat: Strook
Specimen: Urine Testende Tijd: 5-15 minuten
Houdbaarheidsperiode: 24 maanden Toepassing: Het Nortriptylinetcl
Snijd af: 1000ng/ml

Van het de Uitrustingstcl van de drugtest Snelle de Diagnostische teststrook, Gouden colloïdale methode, die Nortriptyline in urine, 1000ng/ml ontdekken

 

 

Productnaam

 

 

Één Snelle de Diagnostische teststrook van het Staptcl

Specimen: Urine

 

 

Product Kat Nr Specimen Gevoeligheid Formaat Uitrustingsgrootte
Het TCL YD151S3 Urine 1000 ng/mL 3mm Strook 100T
YD151C4 4mm Cassette 25T

 

 

Bestemming

 

 

De snelle de Teststrook van het TCL (Urine) is zijstroom chromatografische immunoassay voor de opsporing van Nortriptyline in menselijke urine bij een afgesneden concentratie van 1.000 ng/mL. Deze test zal andere verwante samenstellingen, alstublieft ontdekken naar de Analytische Specificiteitlijst in deze bijsluiter verwijzen. Deze analyse levert slechts een inleidend analytisch testresultaat op. Een specifiekere afwisselende chemische methode moet worden gebruikt om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. De gaschromatografie/de massaspectrometrie (GC/MS) of de hoge prestaties vloeibare chromatografie (HPLC) zijn de aangewezen bevestigingsmethoden. De klinische overweging en het professionele oordeel zouden op om het even welke drug van het resultaat van de misbruiktest moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve resultaten worden gebruikt.

 

 

Parameter Kalibermeter Snijd af (ng/mL)
Het TCL Nortriptyline 1000

 

 

Samenvatting

 

 

Het TCL (Tricyclic Kalmeringsmiddelen) wordt algemeen gebruikt voor de behandeling van depressieve wanorde. Het TCL-de overdosissen kunnen in diepgaande centraal zenuwstelseldepressie, cardiotoxicity en anticholinergic gevolgen resulteren. Het TCL-de overdosis is de gemeenschappelijkste doodsoorzaak door voorschriftdrugs. De TCL worden genomen mondeling en soms door injectie. De TCL worden gemetaboliseerd in de lever, zowel worden de TCL als hun metabolites afgescheiden in urine meestal in de vorm van metabolites maximaal tien dagen. De snelle de Testpeilstok van het TCL (Urine) is een snelle urine-onderzoekende test die zonder het gebruik van een instrument kan worden uitgevoerd. De test gebruikt een monoclonal antilichaam om opgeheven niveaus van nortriptyline in urine selectief te ontdekken. De snelle de Testpeilstok van het TCL (Urine) levert een positief resultaat op wanneer Nortriptyline in urine 1.000 ng/mL overschrijdt.

 

 

AANWIJZINGEN VOOR

 

  1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de Testpeilstok uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
  2. Met pijlen die naar het urinespecimen richten, dompel verticaal de Testpeilstok in het urinespecimen zodanig dat onder de urine geen MAXIMUM lijn op de Testpeilstok 10-15 seconden kruist. Zie de hieronder illustratie.
  3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Het resultaat zou 5 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

 

VERBIED: * Een rassenbarrière verschijnt in het Controlegebied (c) en verschijnt de rassenbarrières in het Testgebied (t). Dit negatieve resultaat betekent dat de concentraties in de urinesteekproef onder de aangewezen afgesneden niveaus voor een bepaalde geteste drug zijn.

 

*NOTE: De schaduw van de rassenbarrières in het Testgebied (t) kan variëren. Het resultaat zou als negatief moeten worden beschouwd wanneer er zelfs een vage lijn is.

 

POSITIEF: Een rassenbarrière verschijnt in het Controlegebied (c) en GEEN lijn verschijnt in het Testgebied (t). Het positieve resultaat betekent dat de drugconcentratie in de urinesteekproef groter is dan aangewezen afgesneden voor een specifieke drug.

 

ONGELDIG: Geen lijn verschijnt in het Controlegebied (c). Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de Controlelijn. Lees opnieuw de richtingen en herhaal de test met een nieuwe testkaart. Als het resultaat nog ongeldig is, contacteer uw fabrikant.

 

 

BEPERKING

 

 

  1. De snelle de Testpeilstok van het TCL (Urine) levert slechts een inleidend analytisch resultaat op. Een secundaire analysemethode moet worden gebruikt om een bevestigd resultaat te verkrijgen. De gaschromatografie/de massaspectrometrie (GC/MS) of de hoge prestaties vloeibare chromatografie (HPLC) zijn de aangewezen bevestigingsmethoden.
  2. De snelle de Testpeilstok van het TCL (Urine) is een kwalitatieve onderzoeksanalyse en kan niet of de drugconcentratie in de urine of het niveau van intoxicatie bepalen.
  3. Het is mogelijk dat de technische of procedurefouten, evenals andere mengende substanties in het urinespecimen onjuiste resultaten kunnen veroorzaken.
  4. De vervalsmiddelen, zoals bleekmiddel en/of aluin, in urinespecimens kunnen onjuiste resultaten ongeacht de gebruikte analysemethode veroorzaken. Als de vervalsing wordt verdacht, zou de test met een ander urinespecimen moeten worden herhaald.
  5. Een positief resultaat wijst op aanwezigheid van de drug of zijn metabolites maar wijst op niveau of intoxicatie, beleidsroute of geen concentratie in urine.
  6. Een negatief resultaat kan niet op drug-vrije urine noodzakelijk wijzen. De negatieve resultaten kunnen worden verkregen wanneer de drug maar onder het afgesneden niveau van de test aanwezig is.

Het Comité van het Nortriptylinetcl Multi van de de Uitrustingenurine van de Drugtest Steekproef 3mm Strook Nauwkeurig Resultaat

 

PRESTATIES

 

Nauwkeurigheid

 

Een vergelijking werd geleid gebruikend de Snelle de Testpeilstok van het TCL (Urine) en Gc/ms. De volgende resultaten waren getabelleerd:

 

 

Methode     GC/MS Totaal
De Snelle Test van het TCL   Resultaten Positief Verbied Resultaten
  Positief 91 13 104
Peilstok  
  Verbied 5 141 146
   
Bedraag Resultaten   96 154 250
% Overeenkomsten   94.8% 91.6% 92.8%

 

ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact: Jerry Meng
E-mail: Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel. +86 18657312116
SKYPE enetjerry

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)