Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenInfectieziekteBloedonderzoeken

Snelle de Diagnostische testcassette hoge van Nauwkeurigheidshbsab (het antilichaam van de Hepatitisb oppervlakte), InfectieziekteBloedonderzoeken

Certificaat
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

Ik ben online Chatten Nu

Snelle de Diagnostische testcassette hoge van Nauwkeurigheidshbsab (het antilichaam van de Hepatitisb oppervlakte), InfectieziekteBloedonderzoeken

China Snelle de Diagnostische testcassette hoge van Nauwkeurigheidshbsab (het antilichaam van de Hepatitisb oppervlakte), InfectieziekteBloedonderzoeken leverancier
Snelle de Diagnostische testcassette hoge van Nauwkeurigheidshbsab (het antilichaam van de Hepatitisb oppervlakte), InfectieziekteBloedonderzoeken leverancier Snelle de Diagnostische testcassette hoge van Nauwkeurigheidshbsab (het antilichaam van de Hepatitisb oppervlakte), InfectieziekteBloedonderzoeken leverancier

Grote Afbeelding :  Snelle de Diagnostische testcassette hoge van Nauwkeurigheidshbsab (het antilichaam van de Hepatitisb oppervlakte), InfectieziekteBloedonderzoeken

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO13485,

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 5000pcs
Prijs: USD0.15-USD1
Verpakking Details: 1pc/pouch, 25pcs/box
Levertijd: 20-30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000000pcs/maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Categorie: Besmettelijk Formaat: Cassette
Specimen: Bloed Testende Tijd: 5-15 minuten
Houdbaarheidsperiode: 24 maanden Toepassing: HBsAb
Nauwkeurigheid: 99.51%

Snelle de Diagnostische testcassette hoge van Nauwkeurigheidshbsab (het antilichaam van de Hepatitisb oppervlakte), InfectieziekteBloedonderzoeken

 

 

Bestemming:

 

 

De snelle Test van HBsAb is zijstroom chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van antilichamen met inbegrip van IgG, IgM aan het antigeen van de Hepatitisb oppervlakte (HBsAb) in menselijk serum of plasma. Het is bedoeld om als onderzoekstest en als hulp in de diagnose van besmetting met Hepatitisb virus (HBV) worden gebruikt. Om het even welk reactief specimen met de Snelle Test van HBsAb moet met alternatieve testmethode en klinische bevindingen worden bevestigd.

 

Samenvatting:

 

 

Het hepatitisvirus B (HBV) is de gemeenschappelijkste oorzaak van blijvende viremia en de belangrijkste oorzaak van chronische leverziekte en hepatocellular carcinoom. Klinisch kunnen de duidelijke HBV-besmettingen extant voor verscheidene millennia geweest zijn. Men schat dat er 300 miljoen chronische dragers van HBV in de wereld zijn. De dragertarieven variëren van zo weinig zoals 0,3% (Westelijke landen) aan 20% (Azië, Afrika).

 

HBV is een hepatotropic DNA-virus. De kern van het virus bevat een DNA-polymerase, het kernantigeen (HBcAg) en het e-antigeen (HBeAg). De kern van HBV is ingesloten in een laag die lipide, proteïne en koolhydraat bevat en een antigeentermen antigeen van de hepatitisb oppervlakte (HBsAg) 3 uitdrukt.

 

HBsAg is de eerste teller om in het bloed in scherpe hepatitis B, 1 week aan 2 maanden na blootstelling en 2 weken te verschijnen die aan 2 maanden vóór het begin van symptomen worden ontdekt. Gelijktijdig met of kort na de verdwijning van HBsAg, HBsAb wordt gevonden in het bloed. Zijn verschijning kondigt volledige terugwinning aan, en zijn aanwezigheid verstrekt levenslange immuniteit.

 

De snelle Test van HBsAb ontdekt HBsAb in serum of plasma in minder dan 15 minuten door ongeoefend of minimaal bekwaam personeel, zonder laboratoriummateriaal.

 

 

TESTprincipe

 

 

De snelle Test van OnSite HBsAb is zijstroom chromatografische immunoassay. De teststrook bestaat uit: 1) Bourgondië kleurde verenigd stootkussen die die HBsAg bevatten met colloïdegoud wordt vervoegd (HBsAg-stamverwanten, 2) een strook die van het nitrocellulosemembraan een testband (t-band) bevatten en een controleband (c-band). De t-band is pre-coated met niet-vervoegde HBsAg, en de c-band is pre-coated met het antilichaam van IgG van de geit anti-muis.

 

Wanneer een adequaat volume van testspecimen in de steekproef goed van de testcassette wordt uitgedeeld, migreert het specimen door capillaire actie over de cassette. HBsAb zal als huidig in het specimen aan de HBsAg-stamverwanten binden. Immunocomplex wordt dan gevangen op het membraan die door pre-coated HBsAg, een Bourgondië gekleurde t-band vormen, die op een positief de testresultaat wijzen van HBsAb.

Het ontbreken van de t-band stelt een negatief resultaat voor. De test bevat een interne controle (c-band) die een Bourgondië gekleurde band van immunocomplex van geit antimouse het igG-Goud van IgG/van de muis zou moeten tentoonstellen stamverwant ongeacht de aanwezigheid van gekleurde t-band. Anders, is het testresultaat ongeldig en het specimen moet met een ander apparaat worden opnieuw getest.

 

TESTprocedure

 

 

1. Breng pouched testapparaat aan kamertemperatuur (15-30℃) voorafgaand aan het testen. Open geen zak tot klaar om de analyse uit te voeren.

2. Verwijder het testapparaat uit de verzegelde zak. Leg het op een vlakke, schone en droge oppervlakte.

3. Gebruik de pipet langzaam 1 daling van geheel bloed/serum/plasma goed te trekken en toe te voegen aan de steekproef.

4. Houd verticaal de buffer en voeg 1 daling goed aan de steekproef toe. /If die een pipet met behulp van, verandert nieuwe om kruisbesmetting te vermijden. Trek en breng 2 dalingen goed van buffer naar de steekproef over.

5. Interpreteer testresultaten binnen 10-15 minuten. Interpreteer niet na 20 minuten.

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

Positief:

Twee rode lijnen zijn zichtbaar in het resultaatvenster. De intensiteit van de testlijn kan zijn

zwakker of donkerder dan dat van de controlelijn. Dit betekent nog een positief resultaat.

 

Verbied:

De controlelijn verschijnt in het resultaatvenster, maar de testlijn is niet zichtbaar.

 

Ongeldig:

Als de controlelijn niet in het resultaatvenster verschijnt, zijn de testresultaten ONGELDIG ongeacht de aanwezigheid of het ontbreken van de lijn in het testgebied.

 

 

Prestaties

 

 

Gevoeligheid

 

HBsAb Één van het de Oppervlakteantilichaam van de Staphepatitis B de Teststrook (Serum/Plasma) is met een gevoeligheidspaneel getest die zich van 1 mIU/mL aan 40mIU/mL.The-test uitstrekken kan 10mIU/mL van HBsAb in 15minutes ontdekken.

 

Specificiteit

 

Het antigeen voor HBsAb Één van het de Oppervlakteantilichaam van de Staphepatitis B de Teststrook (Serum/Plasma) wordt gebruikt is hoogst specifiek voor het ontdekken van HBsAb in serum en plasma dat. De specificiteit was vergelijkbaar met RIA.

 

 

Methode   RIA Totaal
HBsAb Resultaten Positief   Verbied Resultaten
Test Positief 220   2 222
  Verbied 0   150 150
Bedraag Resultaten 220   152 372

 

Relatieve Gevoeligheid: >99.0%

Relatieve Specificiteit: 98.7%

Nauwkeurigheid: 99.5%

 

 

 

 
ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact: Jerry Meng
E-mail: Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel. +86 18657312116
SKYPE enetjerry

 

 

 

 

 

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)