Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenInfectieziekteBloedonderzoeken

Filariasis IgG/IgM Infectieziekte het Testen de Cassette van het Bloedspecimen met Buffer 

Certificaat
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

Ik ben online Chatten Nu

Filariasis IgG/IgM Infectieziekte het Testen de Cassette van het Bloedspecimen met Buffer 

China Filariasis IgG/IgM Infectieziekte het Testen de Cassette van het Bloedspecimen met Buffer  leverancier
Filariasis IgG/IgM Infectieziekte het Testen de Cassette van het Bloedspecimen met Buffer  leverancier Filariasis IgG/IgM Infectieziekte het Testen de Cassette van het Bloedspecimen met Buffer  leverancier

Grote Afbeelding :  Filariasis IgG/IgM Infectieziekte het Testen de Cassette van het Bloedspecimen met Buffer 

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO13485,CE
Modelnummer: Cassette

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 5000pcs
Verpakking Details: 1pc/pouch, 25pcs/box
Levertijd: 20-30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000000pcs/maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Categorie: Tropisch ziektebloedonderzoek Formaat: Cassette
Specimen: Bloed Testende Tijd: 5-15 minuten
Houdbaarheidsperiode: 24 maanden Toepassing: Filariasis
Nauwkeurigheid: 99.10%

Filariasis IgG/IgM InfectieziekteBloedonderzoeken, 4mm cassette, met buffer

 

 

Bestemming:

 

De Filariasis IgG/IgM Snelle Test is zijstroomimmunoassay voor de gelijktijdige opsporing en de differentiatie van de anti-lymfatische filarial parasieten van IgG en van IgM (W. Bancrofti en B. Malayi) in menselijk serum, plasma of geheel bloed. Deze test is bedoeld om als onderzoekstest en als hulp in de diagnose van besmetting met lymfatische filarial parasieten worden gebruikt. Om het even welk reactief specimen met de Filariasis IgG/IgM Snelle Test moet met alternatieve testmethode worden bevestigd.

 

Samenvatting:

 

Lymfatische die filariasis als Elefantiasis wordt bekend, hoofdzakelijk door W.-bancrofti en B.-malayi wordt veroorzaakt, beïnvloedt ongeveer 120 miljoen mensen meer dan 80 countries1,2. De ziekte wordt overgebracht aan mensen door de beten van besmette die muggen waarbinnen microflariae van een besmet menselijk onderwerp zich wordt gezogen tot larven in het derde stadium ontwikkelt. Over het algemeen, wordt de herhaalde en verlengde blootstelling aan besmette larven vereist voor onderneming van menselijke besmetting.

De definitieve parasitologic diagnose is de demonstratie van microflariae in bloed samples3. Nochtans, wordt deze goudstandaardtest beperkt door de eis ten aanzien van nachtelijke bloedinzameling en gebrek aan adequate gevoeligheid. De opsporing van het doorgeven van antigenen is in de handel verkrijgbaar. Zijn nut is beperkt voor W. bancrofti4. Bovendien ontwikkelen microfilaremia zich en antigenemia van maanden aan jaren na blootstelling.

De antilichamenopsporing verstrekt een vroeg middel om filarial parasietbesmetting te ontdekken. De aanwezigheid van IgM aan de parasietantigenen stelt huidige besmetting voor, terwijl, IgG aan laat stadium van besmetting of verleden infection5 beantwoordt. Voorts staat de identificatie van behouden antigenen toepasselijk ‚pan-filaria‘ test toe om te zijn. Het gebruik van recombinante proteïnen elimineert cross-reaction met individuen die andere parasitische diseases6 hebben. Het Filariasis IgG/IgM Snelle Testgebruik behield recombinante antigenen om IgG en IgM aan de W.-bancrofti en B.-malayiparasieten zonder de beperking bij de specimeninzameling gelijktijdig te ontdekken.

 

 

Testprincipe:

 

 

De Filariasis IgG/IgM Snelle Test is zijstroom chromatografische immunoassay. De testcassette bestaat uit: 1) Bourgondië kleurde verenigd stootkussen die recombinante W.-bancrofti en B.-malayi gemeenschappelijke die antigenen bevatten met colloïdegoud (Filariasis stamverwanten) worden vervoegd en konijn igG-Goud stamverwanten, 2) een strook van het nitrocellulosemembraan twee testbanden (T1 en T2banden) bevatten en een controle die verbinden (c-band). De T1 band is pre-coated met monoclonal anti-menselijke IgM voor de opsporing van antiw. bancrofti van IgM en B.-malayi, T2band is pre-coated met reagentia voor de opsporing van IgG anti-w. bancrofti en B.-malayi, en de c-band zijn pre-coated met geit antikonijn IgG.

Wanneer een adequaat volume van testspecimen in de steekproef goed van de cassette wordt uitgedeeld, migreert het specimen door capillaire actie over de cassette. W. bancrofti of B.-de antilichamen van malayiigm als zullen huidig in het specimen aan de Filariasis stamverwanten binden. Immunocomplex wordt dan gevangen op het membraan die door het pre-coated anti-menselijke IgM-antilichaam, een Bourgondië gekleurde T2band vormen, die op een W.-bancrofti of B.-op een positief de testresultaat wijzen van malayiigm.

W. bancrofti of B.-de antilichamen van malayiigg als zullen huidig in het specimen aan de Filariasis stamverwanten binden. Immunocomplex wordt dan gevangen door de pre-coated reagentia op het membraan, die een Bourgondië gekleurde T1 band vormen, die op een W.-bancrofti of B.-op een positief de testresultaat wijzen van malayiigg.

Het ontbreken van om het even welke testbanden (T1 en T2) stelt een negatief resultaat voor. De test bevat een interne controle (c-band) die een Bourgondië gekleurde band van immunocomplex van geit antikonijn IgG/konijn igG-Goud stamverwant ongeacht de kleurenontwikkeling in om het even welke testbanden zou moeten tentoonstellen. Anders, is het testresultaat ongeldig en het specimen moet met een ander apparaat worden opnieuw getest.

 

 

ANALYSEprocedure

 

 

Stap 1: Breng de specimen en testcomponenten aan kamertemperatuur indien gekoeld of bevroren. Meng goed het specimen voorafgaand aan analyse zodra ontdooid.

 

Stap 2: Wanneer klaar te testen, de zak te openen bij de inkeping en apparaat te verwijderen. Plaats het testapparaat op een schone, vlakke oppervlakte.

Stap 3: Ben zeker om het apparaat met het aantal van identiteitskaart van het specimen te etiketteren.

 

Stap 4: Voor geheel bloedonderzoek

 

Pas 1 daling goed van geheel bloed in de steekproef toe.

Dan voeg 2 dalingen onmiddellijk toe van Steekproefverdunner.

 

Voor serum of plasmatest

 

Vul het pipetdruppelbuisje met het specimen.

 

Houdend het druppelbuisje verticaal, deel 1 daling van specimen in uit

de steekproef die goed ervoor zorgen dat er geen luchtbellen zijn.

 

Dan voeg 2 dalingen onmiddellijk toe van Steekproefverdunner.

 

Stap 5: Opstellingstijdopnemer.

 

Stap 6: De resultaten kunnen in 15 minuten worden gelezen. De positieve resultaten kunnen zichtbare binnen zo kort zijn zoals 1 minuut.

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

 

POSITIEF: * Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn.

 

VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t).

 

ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

 

PRESTATIES

 

1.Clinical prestaties voor IgM-Test

 

24 steekproeven van patiënten met scherpe lymfatische filariasis en 200 steekproeven zochten uit a bijeen

het niet-filariasisgebied werd getest door Filariasis IgG/IgM Snelle Test.Comparison want alle onderwerpen in de volgende lijst wordt getoond:

 

  Filariasis IgG/IgM Snelle Test  
Klinische Status Positief Verbied Totaal
Scherpe filariasis 23 1 24
Verbied 0 200 200
Totaal 23 201 224

 

 

Relatieve Gevoeligheid: 95.8%; Relatieve Specificiteit: 100%; Algemene overeenkomst: 99.6%

 

2. Klinische Prestaties voor IgG-Test

 

26 steekproeven van patiënten met chronische lymfatische filariasis en 200 die steekproeven uit een niet-filariasisgebied worden bijeengezocht werden getest door de Filariasis IgG/IgM Snelle Test. De vergelijking voor alle onderwerpen wordt getoond in de volgende lijst:

 

 

  Filariasis IgG/IgM Snelle Test  
Klinische Status Positief Verbied Totaal
Chronische filariasis 24 2 26
Verbied 0 200 200
Totaal 24 202 226

 

 

Relatieve Gevoeligheid: 92.3%; Relatieve Specificiteit: 100%; Algemene overeenkomst: 99.1%

 

 

ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact: Jerry Meng
E-mail: Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel. +86 18657312116
SKYPE enetjerry

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)