Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis Productenhuis testende uitrustingen

De snelle Testende Uitrustingen van het Prestatieshuis ontdekken de Lezingstijd van het Malariapf/pan Antilichaam 5mins

Certificaat
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Van goede kwaliteit huis testende uitrustingen voor verkoop
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

Ik ben online Chatten Nu

De snelle Testende Uitrustingen van het Prestatieshuis ontdekken de Lezingstijd van het Malariapf/pan Antilichaam 5mins

China De snelle Testende Uitrustingen van het Prestatieshuis ontdekken de Lezingstijd van het Malariapf/pan Antilichaam 5mins leverancier
De snelle Testende Uitrustingen van het Prestatieshuis ontdekken de Lezingstijd van het Malariapf/pan Antilichaam 5mins leverancier De snelle Testende Uitrustingen van het Prestatieshuis ontdekken de Lezingstijd van het Malariapf/pan Antilichaam 5mins leverancier

Grote Afbeelding :  De snelle Testende Uitrustingen van het Prestatieshuis ontdekken de Lezingstijd van het Malariapf/pan Antilichaam 5mins

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO13485,CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 5000pcs
Prijs: USD0.4-USD1
Verpakking Details: 1pc/pouch, 25pcs/box
Levertijd: 20-30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 500000pcs/maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Categorie: Tropische infectieziekte Formaat: Cassette
Specimen: Geheel Bloed/Serum/Plasma Testende Tijd: 5-15 minuten
Houdbaarheidsperiode: 24 maanden Toepassing: Malariapf/pan antilichaam
Nauwkeurigheid: 95.61%

Van het het antilichamenhuis van de tri-lijnmalaria pf/pan de Testende uitrustingen, privé-gebruik, individueel pakket, bloedonderzoek

 

 

Productnaam:


Van het het antilichamenhuis van de tri-lijnmalaria pf/pan de Testende uitrustingen


BESTEMMING: De malaria P.f & de Panab-test zijn een immunochromatographic (snelle) test voor de kwalitatieve opsporing van antilichamen van alle isotypes (IgG, IgM, IgA) specifiek voor Plasmodium-falciparum, Plasmodium vivax, Plasmodium ovale, Plasmodium-malariae gelijktijdig in menselijk serum of plasma of geheel bloed.

 

 

SAMENVATTING:

 

De malaria is een ernstige paraitcziekte die door koorts, kou, en bloedarmoede wordt gekenmerkt en door een parasiet veroorzaakt die van één mens aan een andere door de beet van besmette Anofelessenmuggen wordt overgebracht. Er zijn vier soorten malaria die mensen kunnen besmetten. Daar vier soorten malaria die mensen kunnen besmetten: Van van van Plasmodiumfalciparum, P.vivax, P.ovale, en P.malariae.In de mensen, de parasieten migreren aan de lever waar zij rijpen en een andere vorm, merozoites vrijgeven.

 

Het éénfasige de Testapparaat van de Malariapf/pan Opsporing (Geheel Bloed) bevat een membraanstrook, die met twee monoclonal antilichamen als twee afzonderlijke lijnen over een teststrook pre-coated is. Één monoclonal antilichaam (testlijn 1) is specifiek voor p.falciparum-histidinerijken eiwit-2 (Pf hrp-2) en een ander monoclonal antilichaam (testlijn 2) is pan specifiek voor lactaatdehydrogenase van Plasmodium-species (P.falciparum, vivax, malariae, ovale). Het verenigde stootkussen wordt met monoclonal antilichamen uitgedeeld die aan colloïdaal goud worden vervoegd, die voor P.falcparum-histidinerijken eiwit-2 (Pf hrp-2) en pan specifiek voor lactaatdehydrogenase van Plasmodium-species specifiek zijn.SPECIMENinzameling


Verzamel geheel bloed in een inzamelingsbuis die (EDTA, citraat of heparine bevat) door venipuncture.

 

Als de specimens niet onmiddellijk worden getest, zouden zij bij 2~8.For-opslagperiodes moeten worden gekoeld groter dan drie dagen, het bevriezen wordt geadviseerd. Zij zouden aan kamertemperatuur voorafgaand aan gebruik moeten worden gebracht. Het gebruiken van het specimen na opslag op lange termijn van meer dan drie dagen kan niet-specifieke reactie veroorzaken.

 

Wanneer opgeslagen bij 2~8℃, zou het gehele bloedmonster binnen drie dagen moeten worden gebruikt.INTERPRETATIE VAN RESULTATEN1. VERBIED RESULTAAT: Als slechts de c-band aanwezig is, wijst het ontbreken van om het even welke kleur van Bourgondië in de beide t-banden (T1 en T2) erop dat geen anti-plasmodiumantilichamen worden ontdekt. Het resultaat is negatief.

 

2. POSITIEF RESULTAAT:

 

2.1 naast de aanwezigheid van c-band, als slechts T1 de band of zowel T1 als T2band wordt ontwikkeld, wijst op de test voor de aanwezigheid van antilichamen aan Pf in het specimen. Het resultaat is Pf positief.

2.2 naast de aanwezigheid van c-band, als slechts de T2band wordt ontwikkeld, wijst op de test voor de aanwezigheid van antilichamen aan Pf, P. vivax, ovaal, en of malariae in het specimen. Het resultaat is positief.

 

3. ONGELDIG: Als geen c-band wordt ontwikkeld, is de analyse ongeldig ongeacht om het even welke kleur van Bourgondië in de t-banden zoals hieronder vermeld. Herhaal de analyse met een nieuw apparaat. Naast de aanwezigheid van c-band, als slechts de T2band wordt ontwikkeld, wijst op de test voor de aanwezigheid van antilichamen aan Pf, P. vivax, ovaal, en of malariae in het specimen. Het resultaat is positief.

 


Prestatiesstudie

 

 

Methode De microscopie Totale Resultaten

Malariap.f/Pan.

Snel Testapparaat

Resultaten Positief Verbied
P. v P.F
Positief Pan 103 0 0 103
P.f 0 43 2 45
Verbied 0 0 213 213
Bedraag Resultaten 146 215 361

 

 

ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact: Jerry Meng
E-mail: Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel. +86 18657312116
SKYPE enetjerry

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)