Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenInfectieziekteBloedonderzoeken

De hoge Snelle Diagnostische test van de Nauwkeurigheidsknokkelkoorts IgG/IgM, gemakkelijk en snelle verrichting, Gouden Colloïdale methode

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Orient New Life Medical Co.,Ltd. certificaten
China Orient New Life Medical Co.,Ltd. certificaten
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

De hoge Snelle Diagnostische test van de Nauwkeurigheidsknokkelkoorts IgG/IgM, gemakkelijk en snelle verrichting, Gouden Colloïdale methode

High Accuracy  Dengue IgG/IgM Rapid Diagnostic test, easily and quick operation, Gold Colloidal method
High Accuracy  Dengue IgG/IgM Rapid Diagnostic test, easily and quick operation, Gold Colloidal method High Accuracy  Dengue IgG/IgM Rapid Diagnostic test, easily and quick operation, Gold Colloidal method High Accuracy  Dengue IgG/IgM Rapid Diagnostic test, easily and quick operation, Gold Colloidal method

Grote Afbeelding :  De hoge Snelle Diagnostische test van de Nauwkeurigheidsknokkelkoorts IgG/IgM, gemakkelijk en snelle verrichting, Gouden Colloïdale methode Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO13485,
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 5000pcs
Prijs: USD0.55-USD1
Verpakking Details: 1pc/pouch, 25pcs/box
Levertijd: 20-30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 500000pcs/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Categorie: Tropische ziekte Formaat: Strook/Cassette
Specimen: Geheel Bloed/Serum/Plasma Testende Tijd: 5-15 minuten
Houdbaarheidsperiode: 24 maanden Toepassing: Knokkelkoorts IgG/IgM
Nauwkeurigheid: 93.58%
Hoog licht:

besmettingsbloedonderzoek

,

de uitrusting van het huisbloedonderzoek

De hoge Snelle Diagnostische test van de Nauwkeurigheidsknokkelkoorts IgG/IgM, gemakkelijk en snelle verrichting, Gouden Colloïdale methode

Productnaam: Knokkelkoorts IgG/de Snelle Test van IgM (Cassette)

BESTEMMING: De knokkelkoorts IgG/de Snelle Test van IgM zijn een kwalitatieve test voor de opsporing van de antilichamen van IgM en IgG-aan knokkelkoortsvirus in menselijk geheel bloed, serum of plasma. Deze test is voor kenmerkend slechts gebruik in vitro.

ACHTERGROND

De cassette van de Knokkelkoorts Snelle Test (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van de antilichamen van IgG en IgM-aan Knokkelkoortsvirus in menselijk geheel bloed, serum, of plasma als hulp in de diagnose van primaire en secundaire Knokkelkoortsbesmettingen.

De knokkelkoorts is een flavivirus, door Aedes aegypti en Aedes albopictusmuggen wordt overgebracht die. Het wordt algemeen verspreid door de tropische en subtropische gebieden van de wereld, worden 1 en de oorzaken tot besmetting van de 100 miljoen besmettingenannually.2 de Klassieke Knokkelkoorts gekenmerkt door een plotseling begin van koorts, intense hoofdpijn, spierpijn, arthralgia en uitbarsting. De primaire Knokkelkoortsbesmetting veroorzaakt IgM-antilichamen om tot een opspoorbaar niveau te stijgen in 3 tot 5 dagen na het begin van koorts. De IgMantilichamen duren over het algemeen voort want 30 tot 90 days.3 de Meeste Knokkelkoortspatiënten in endemische gebieden secundaire besmettingen hebben, 4 resulterend in hoge niveaus van specifieke IgG-antilichamen voorafgaand aan of gelijktijdig met IgM response.5 daarom, kan de opsporing van specifieke antiknokkelkoorts IgM en IgG-antilichamen ook helpen om tussen primaire en secundaire besmettingen onderscheid te maken.

De cassette van de Knokkelkoorts Snelle Test (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is een snelle test die een combinatie van Knokkelkoortsantigeen met een laag bedekte gekleurde deeltjes voor de opsporing van de Knokkelkoortsantilichamen van IgG en IgM-in menselijk geheel bloed, serum, of plasma gebruikt.

Testprincipe

De cassette van de Knokkelkoorts Snelle Test (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is kwalitatieve op membraan-gebaseerde immunoassay voor de opsporing van Knokkelkoortsantilichamen in geheel bloed, serum, of plasma. Deze test bestaat uit twee componenten, een IgG-component en een IgM-component. In de IgG-component, is anti-menselijke IgG met een laag bedekt in IgG-het gebied van de testlijn. Tijdens het testen, reageert het specimen met Knokkelkoorts antigeen-met een laag bedekte deeltjes in de testcassette. Het mengsel migreert dan omhoog op het membraan chromatografisch door capillaire actie en reageert met anti-menselijke IgG in IgG-het gebied van de testlijn. Als het specimen IgG-antilichamen aan Knokkelkoorts bevat, zal een rassenbarrière in IgG-het gebied van de testlijn verschijnen. In de IgM-component, is anti-menselijke IgM met een laag bedekt in IgM-het gebied van de testlijn. Tijdens het testen, reageert het specimen met anti menselijke IgM. De antilichamen van knokkelkoortsigm, als huidig in het specimen, reageert met anti-menselijke IgM en de Knokkelkoortsantigeen met een laag bedekte deeltjes in de testcassette, en dit complex wordt gevangen door anti-menselijke IgM, vormt een rassenbarrière in IgM-het gebied van de testlijn.

Daarom als het specimen de antilichamen van Knokkelkoortsigg bevat, zal een rassenbarrière in IgG-het gebied van de testlijn verschijnen. Als het specimen de antilichamen van Knokkelkoortsigm bevat, zal een rassenbarrière in IgM-het gebied van de testlijn verschijnen. Als het specimen Knokkelkoorts geen antilichamen bevat, zal geen rassenbarrière in één van beiden van de gebieden van de testlijn verschijnen, die op een negatief resultaat wijzen. Om als procedurecontrole te dienen, zal een rassenbarrière altijd in het gebied van de controlelijn schijnen erop wijst, dat dat het juiste volume van specimen is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen.

TESTprocedure

1. Breng pouched testapparaat aan kamertemperatuur (15-30℃) voorafgaand aan het testen. Open niet de zak tot klaar om de analyse uit te voeren.

2. Verwijder het testapparaat uit de verzegelde zak. Leg het op een vlakke, schone en droge oppervlakte.

3. Gebruik de pipet langzaam 1 daling van geheel bloed goed te trekken en toe te voegen aan de steekproef.

4. Houd verticaal de bufferfles en voeg 1-2 dalingen goed aan de steekproef toe. /Als het gebruiken van een pipet,

verander nieuwe om kruisbesmetting te vermijden. Trek en breng 2-3 dalingen van buffer naar over

steekproef goed.

5. Interpreteer testresultaten binnen 10-15 minuten. Interpreteer niet na 20 minuten.

Voorzichtigheid: De bovengenoemde het interpreteren tijd is gebaseerd op kamertemperatuurwaaier van 15 - 30°C. Als uw kamertemperatuur beduidend lager is dan 15 °C, dan zou de het interpreteren tijd behoorlijk tot 30 minuten moeten worden verhoogd.

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

De hoge Snelle Diagnostische test van de Nauwkeurigheidsknokkelkoorts IgG/IgM, gemakkelijk en snelle verrichting, Gouden Colloïdale methode 0

IgGpositief:

De controlelijn en IgG-de lijn (T1) zijn zichtbaar in het resultaatvenster. De test is positief voor IgG-antilichamen. Dit wijst op een afgelopen knokkelkoortsbesmetting.

IgMpositief:

De controlelijn en IgM-de lijn (T2) zijn zichtbaar in het resultaatvenster. De test is positief voor IgM-antilichamen. Dit wijst op een primaire knokkelkoortsbesmetting.

IgM en IgG-Positief:

De van van controlelijn, IgM (T2) en IgG (T1) lijnen zijn zichtbaar in het resultaatvenster. De test is positief voor de antilichamen van IgM en IgG-. Dit wijst op een secundaire knokkelkoortsbesmetting.

Verbied:

De controlelijn is de enige lijn zichtbaar in het resultaatvenster. Geen antilichamen van IgG zijn of IgM-ontdekt. Het resultaat sluit knokkelkoorts geen besmetting uit. Als de symptomen voortduren, zou een nieuw specimen van de patiënt in 3-5 dagen moeten worden getrokken en zou dan moeten worden opnieuw getest (zie de beperkingensectie).

Ongeldig:

Als de controlelijn niet in het resultaatvenster verschijnt, zijn de testresultaten ONGELDIG ongeacht de aanwezigheid of het ontbreken van de lijn in het testgebied.

PRESTATIESstudie

De cassette van de Knokkelkoortsigg/igm Snelle Test (heeft Geheel Bloed/Serum/Plasma) correct specimens van seroconversiepaneel geïdentificeerd en vergeleken bij een belangrijke commerciële ELISA-test van Knokkelkoortsigg en Eliza-de test van Knokkelkoortsigm gebruikend klinische specimens.

De resultaten tonen aan dat de relatieve gevoeligheid van de Snelle de Testcassette van Knokkelkoortsigg (Geheel Bloed/Serum/Plasma) 86,91% is, is de relatieve specificiteit 97,59% en een nauwkeurigheid van 89,53%.

Methode ELISA-Knokkelkoorts IgG
Totaal Resultaat
Resultaten Positief Verbied
Knokkelkoorts IgG
Positief 445 4 449
(Geheel Bloed/Serum/Plasma)
Verbied 67 162 229
Bedraag Resultaat 512 166 678
Relatieve Gevoeligheid: 86.91%
Vrij Specificiteit: 97.59%.
Nauwkeurigheid: 89.53%

De resultaten tonen aan dat de relatieve gevoeligheid van de Snelle de Testcassette van Knokkelkoortsigm (Geheel Bloed/Serum/Plasma) 84,83% is, is de relatieve specificiteit 86,91% en een nauwkeurigheid van 91,45%.

Methode ELISA-Knokkelkoorts IgM
Totaal Resultaat
Resultaten Positief Verbied
Knokkelkoorts IgM
Positief 246 14 260
(Geheel Bloed/Serum/Plasma)
Verbied 44 374 418
Bedraag Resultaat 290 388 678
Relatieve Gevoeligheid: 84.83%
Vrij Specificiteit: 86.91%.
Nauwkeurigheid: 91.45%

Conclusie:

De resultaten van de steekproefcorrelatie tonen aan dat de relatieve gevoeligheid van de Snelle de Testcassette van Knokkelkoortsigg 86,91% is, de relatieve specificiteit 97,59% en een nauwkeurigheid van 89,53% is dat met een commerciële beschikbare test van Knokkelkoortsigg moet worden vergeleken ELISA.

De resultaten van de steekproefcorrelatie tonen aan dat de relatieve gevoeligheid van de Snelle de Testcassette van Knokkelkoortsigm 84,83% is, de relatieve specificiteit 86,91% en een nauwkeurigheid van 91,45% is dat met een commerciële beschikbare REEKS van Knokkelkoortsigm moet worden vergeleken ELISA.

NOTA: Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuw apparaat. Als het probleem voortduurt, gelieve uw lokale verdeler te contacteren.

ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact: Jerry Meng
E-mail: Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel. +86 18657312116
SKYPE enetjerry

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Tel.: +8618657312116

Direct Stuur uw aanvraag naar ons