Oriënteer Nieuw het Levens Medisch Co., Ltd.

 

De kwaliteit is het leven.

 

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis Productenhuis testende uitrustingen

Hoog Nauwkeurigheids Draagbaar Hiv van het het Plasmaspecimen van de Testuitrusting Schoon Steriel het Gaasstootkussen

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Orient New Life Medical Co.,Ltd. certificaten
China Orient New Life Medical Co.,Ltd. certificaten
Wij zijn tot dusver tevreden met uw kwaliteit & diensten. De HIV 1/2 prestaties van de antilichamentest zijn perfect.

—— Katrina

Ik moet zeggen dat het Nieuwe Leven hoogte - kwaliteitsproducten verstrekt. FOB-, Troponine I, HIV, HCV, Druggebruik test allen zeer goed uitgevoerd in onze markt.

—— Clemen

Uw Knokkelkoorts IgG/IgM en Malariatest perfromed goed. Nu willen wij uw Filariasis test in onze markt proberen.

—— Primo

Hoog Nauwkeurigheids Draagbaar Hiv van het het Plasmaspecimen van de Testuitrusting Schoon Steriel het Gaasstootkussen

High Accuracy Portable Hiv Test Kit Plasma Specimen Clean Sterile Gauze Pad
High Accuracy Portable Hiv Test Kit Plasma Specimen Clean Sterile Gauze Pad High Accuracy Portable Hiv Test Kit Plasma Specimen Clean Sterile Gauze Pad

Grote Afbeelding :  Hoog Nauwkeurigheids Draagbaar Hiv van het het Plasmaspecimen van de Testuitrusting Schoon Steriel het Gaasstootkussen Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: New Life
Certificering: ISO13485,
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 5000pcs
Prijs: USD0.25-USD1
Verpakking Details: 1pc/pouch, 25pcs/box
Levertijd: 20-30 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000000pcs/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Methode: Colloïdaal goud Formaat: Huisuitrusting
Specimen: Geheel Bloed/Serum/Plasma Testende Tijd: 5-15 minuten
Houdbaarheidsperiode: 24 maanden Toepassing: HIV
Hoog licht:

uitrustingen van de huis de medische test

,

de testuitrustingen van de huisgezondheid

HIV Autoverificatieuitrusting, Verklaard, Geheel Bloed/Serum/Plasmaspecimen, het gebruik van de Huistest voor HIV antilichaam

Toebehoren:

Testcassettes Het ontsmettingsmiddel veegt af Steriel lancet
Pippette Steriel gaasstootkussen Bijsluiter
Buffer

BESTEMMING:

De HIV autoverificatieuitrusting (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van antilichamen aan Menselijk Immunodeficiency Virus (HIV) type 1 en type - 2 in geheel bloed, serum of plasma aan hulp in de diagnose van HIV besmetting. Het is gemakkelijk voor persoonlijk gebruik thuis.

SAMENVATTING EN VERKLARING VAN DE TEST

HIV is de etiologische agent van Verworven Immuun Deficiëntiesyndroom (AIDS). Virion wordt omringd door een lipideenvelop die wordt afgeleid uit het membraan van de gastheercel. Verscheidene virale glycoproteïnen zijn op de envelop. Elk virus bevat twee exemplaren van positief-betekenis genomic RNAs. HIV 1 is geïsoleerd van patiënten met AIDS en op hulp betrekking hebbende complex, en van gezonde mensen met groot potentieelrisico om AIDS.1-HIV te ontwikkelen zijn 2 geïsoleerd van het Westen - de Afrikaanse AIDS-patiënten en van seropositieve niet-symptomatische HIV 1 van individuals.2 zowel als HIV 2 onthullen immune response.3-Opsporing van HIV antilichamen in serum, is het plasma het meest efficiënt en de gemeenschappelijke manier om te bepalen of een individu aan HIV en aan het schermbloed en bloedproducten voor HIV.4 ondanks de verschillen in hun biologische kenmerken, serologische activiteiten en genoomopeenvolgingen is blootgesteld, HIV 1 en HIV 2 tonen sterke antigenic dwars-reactivity.5, 6 Meeste kunnen HIV 2 positieve serums worden geïdentificeerd door HIV 1 te gebruiken gebaseerde serologische tests. HIV 1,2 Snelle Testcassette (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is een snelle test de aanwezigheid van antilichaam aan HIV 1 en/of HIV 2 in geheel bloed, serum of plasmaspecimen kwalitatief om te ontdekken. De test gebruikt latex verenigde en veelvoudige recombinante HIV proteïnen om antilichamen aan HIV 1,2 in geheel bloed, serum of plasma selectief te ontdekken.

Testprincipe

HIV 1,2 Snelle Testcassette (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is kwalitatief, membraan gebaseerd immunoassay voor de opsporing van antilichamen aan HIV 1,2 in geheel bloed, een serum of een plasma. Het membraan is pre-coated met recombinante HIV antigenen. Tijdens het testen, reageren het het gehele bloed, serum of plasmaspecimen met HIV antigeen met een laag bedekte deeltjes in de testpeilstok. Het mengsel migreert dan omhoog op het membraan chromatografisch door capillaire actie en reageert met recombinant HIV antigeen op het membraan in het gebied van de testlijn. Als het specimen antilichamen aan HIV 1 en/of HIV 2 bevat, zal een rassenbarrière in het gebied van de testlijn verschijnen, die op een positief resultaat wijzen. Als het specimen HIV 1 en/of HIV 2 geen antilichamen bevat, zal een rassenbarrière niet in het gebied van de testlijn verschijnen, die op een negatief resultaat wijzen. Om als procedurecontrole te dienen, zal een rassenbarrière altijd in het gebied van de controlelijn schijnen erop wijzen, die dat het juiste volume van specimen is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen.

TESTprocedure


Sta de test, het specimen, de buffer en/of de controles toe om kamertemperatuur (15 ‐ 30℃) voorafgaand aan te bereiken het testen.

1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik zo spoedig mogelijk het.

2. Plaats de cassette op een schone en niveauoppervlakte.

Voor het Gehele Bloedspecimen van Venipuncture: Houd verticaal het druppelbuisje en breng 2 dalingen van geheel bloed (ongeveer 50 ml) naar het specimengebied over, dan voeg 2 dalingen van buffer (ongeveer 80mL) toe, en begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.

Voor het Gehele Bloedspecimen van Fingerstick:

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN


Verbied: De aanwezigheid van slechts één lijn in het controlegebied wijst op een negatief resultaat (Figuur 1).

Hiv-1 positief: De controlelijn en hiv-1 lijn (T1) zijn zichtbaar in het resultaatvenster. De test is positief voor hiv-1.


Hiv-2 positief: De controlelijn en lijn hiv-2 (T2) zijn zichtbaar in het resultaatvenster. De test is positief voor hiv-2.


Hiv-1 en Positief hiv-2: De controlelijn, hiv-1 (T1) en hiv-2 (T2) lijnen zijn zichtbaar in het resultaatvenster. De test is positief voor HIV-1and hiv-2.

Betreffende de positieve resultaten voor zowel hiv-1 als hiv-2 in één patiënt, is het mogelijk als volgt om redenen:


1. Er is de homologie in de aminozuuropeenvolging van HIV type 1 en type-2. Zo, is het mogelijk dat de test
de resultaten tonen de positieve resultaten voor hiv-1 en hiv-2 in één patiënt, gelijktijdig.
2. Voorlopig, kunt u virustype volgens de lijndichtheid besluiten. Als de lijndichtheid van type 1 donkerder is
dan dat van type-2 in het resultaatvenster, kunt u als hiv-1 positief lezen. Als de lijndichtheid van type-2 donkerder is
dan dat van type 1 in het resultaatvenster, kunt u als positief lezen hiv-2. Als u virustype of mede-besmetting wilt bepalen precies, zou u de bevestigende analyse (b.v. Westelijke vlek enz.) moeten uitvoeren.


Ongeldig: Als de roze rassenbarrière in c-gebied niet zichtbaar is, wordt het resultaat beschouwd (Figuur 3) ongeacht de aanwezigheid of het ontbreken van de testlijn als ongeldig.

Mengende Substantie

Analytes waren spiked in negatieve plasma en serumpools (bevestigde ELISA) en lage positieve plasma en serumspecimens (bevestigde ELISA) bij de vermelde concentraties. De specimens werden in drievoud met visuele interpretaties getest die 10 en 20 minuten na specimentoepassing voorkomen. De resultaten worden voorgesteld in hieronder lijst.

Lijst: Mengende Substantie

HIV14050004 ‐ T HIV14050005 ‐ T HIV14050006 ‐ T
Concentratio
Analytes Plasma Serum Plasma Serum Plasma Serum
n
Verbied P ‐ Verbied S ‐ Verbied P ‐ Verbied S ‐ Verbied P ‐ Verbied S ‐
0 0 0 0 0
. 03 . . . . .
5 3 5 3 5
Ascorbinezuur 20mg/ml ‐ * +* + + + + +
*
Hemoglobine 1,100mg/dl + + + + + +
Gentisticzuur 20mg/dl + + + + + +
Oxalic zuur 600mg/dl + + + + + +
Bilirubine 1000mg/dl + + + + + +
Acetaminophe 20mg/dl + + + + + +
n
Acetylsalicylic 20mg/dl + + + + + +
Zuur
Creatine 200mg/dl + + + + + +
Albumine 2000mg/dl + + + + + +
Cafeïne 20mg/dl + + + + + +
Nota: „*“ beteken negatief resultaat „**“ betekent positief resultaat

Conclusie:

Vanaf de hierboven getabelleerde resultaten, toonden geen substanties om het even welke interferentie met de verwachte testresultaten binnen de gespecificeerde tijd van de resultaatinterpretatie van 10 tot 20 minuten.

ORIËNTEER NIEUW HET LEVENS MEDISCH CO., LTD.
Contact: Jerry Meng
E-mail: Jerry @ meest newlifebiotest .com
Tel. +86 18657312116
SKYPE enetjerry

Contactgegevens
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jerry Meng

Tel.: +8618657312116

Direct Stuur uw aanvraag naar ons